Rybí salát speciál

Vaření ryb

Ingredience:
-bílá ryba,kapr,tolstolobik
-celý pepř, mletý pepř,nové koření, bobkový list,kmín,
tymián, sůl, ocet, olej, tatarská omáčka, bílý jogurt
kořenová zelenina, cibule , nebo porek, hrášek,
sterilizované okurky.
Postup:
Ryby naporcujeme, dáme do hrnce. Přidáme sůl,celý pepř, nové koření, kmín, tymián, bobkový list. Zalejeme vodou a dáme vařit.

Po uvaření ryby vyjmeme a obereme kosti. Maso dáme
do mísy a přidáme, nakrájenou a uvařenou kořenovou zele-
ninu, cibuli, nebo porek, nakrájené okurky, hrášek.
Vše zamícháme, dosolíme, dopepříme, okyselíme octem
dle vlastní chuti a zakapeme olejem a znovu zamícháme.
Nakonec vmícháme bílý jogurt a tatarku, tak půl na půl
a necháme v lednici zaležet.
Podáváme z chlebem či rohlíky.

 

Jirka Sindelář - Profil, 29.9.2006
Průměrná známka: 1,60

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.