MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

pravé halászlé

Vaření ryb

Nakrájame cibuľu a dáme ju smažiť. Po usmažení pridáme očistenné ryby (čo najviac druhov rýb) a koreniny ako červená paprika, čierne korenie, soľ. Posmažíme a pridáme vodu. Po uvarení mäsa ho prepasírujeme cez sito. Po prepasírovaní mäsa a oddelenia od kostí , pridáme paradajkový pretlak ešte všetko povaríme a dochutíme. Na konci tesne pred dovarením pridáme ikry , počkáme kým sa uvaria a potom už len dobrú chuť.

 

davidko743 - ®, 5.7.2006
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Začátek sezóny lovu dravců:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniScoutGuard Fotopast Predator X CAMO

Za 2980
Dodáme do 24 hodin a bez poštovného.Snad jediné, co chybělo našemu bestselleru k dokonalosti bylo maskované provedení! Jedině u nás ho můžete mít!


akce, rybareniPrologic Boty Cross Grip-Trek (SLEVA 60%)

Za 1389
Obuv má vysoce kvalitní semišový svršek v kombinaci s velmi odolným a pevným polyesterem 900D. Tvarovaná EVA podšívka pro odolnou, ale lehkou konstrukci. Důležitým prvkem je membrána Hydroguard pro 100% voděodolnost.


Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
Agency INTERBOHEMIA Agency INTERBOHEMIA

Nabízíme pronájem chat a chalup v oblíbených rybářských revírech (Lipno, Třeboň atd.) - prověřené objekty, rozsáhlý katalog, nízké ceny.