MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Kapr v alobalu

Pečení ryb

Potraviny:
4 porce kapra asi 800g, 70g mrkve, 70g celeru, 100g žampionů, olej na smažení, 2 lžíce rostlinného másla, , 2 lžíce másla, citornová šťáva, sardelová pasta, sladká mletá paprika, sůl, bylinky

Postup:
Rybu pokapeme citrónovou šťávou a necháme chvíli odležet. Potom je osolíme a na rozpáleném oleji po obou stranách zprudka opečeme. Dvě porce připravíme se zeleninou a dvě se žampiony. Porce opečeného kapra položíme na alobal, lehce potřeme sardelovou pastou, mírně posypeme mletou paprikou a přidáme na másle osmaženou, na proužky pokrájenou mrkev s celerem.

Na druhé dvě porce rozložíme na másle osmažené žampiony, alobal zabalíme a rybu zapečeme v troubě. Hotové porce kapra vyndáme z alobalu, položíme na talíř, obložíme zeleninou a žampiony, posypeme sekanými bylinkami.

 

Tomáš Khel, 23.6.2006
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Začátek sezóny lovu dravců:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniTygří ořech za super cenu - pouze 69 Kč/kg!

Za 1379
Při koupi 20 kilového balení skvělých tygřích ořechů, které kapři milují jako málo co jiného, se dostanete na neuvěřitelnou cenu - pouze necelých 69 Kč za kilo!


akce, rybareniAkční cena - JRC Contact Camou

Za 4150
Akční cenová nabídka na bivaky JRC Contact Camou Bivvy - limitovaná edice.


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Rybářské centrum BIG FISH Rybářské centrum BIG FISH

Plzeň, Goethova 6