MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Pstruh na spôsob mlynárky

Smažení ryb

Suroviny:
4 pstruhy, 100g masla, 100g húb, 10g hladkej múky, citrón, zelená petržlenová vňať, soľ
Očistené a umyté pstruhy na oboch bokoch nakrojíme, osolíme, necháme chvíľu postáť, obalíme múkou. Na časti rozpáleného masla ich z oboch strán opečieme do zlatista. Upečené ryby vyberieme, na panvicu pridáme zvyšok masla, očistené, na plátky pokrájané huby a dusíme. Potom pridáme posekanú zelenú petržlenovú vňať, šťavu z citróna a ešte chvílu podusíme. Opečené pstruhy položíme na zohriatu misu, posypeme udusenými hubami, posekanou zelenou petržlen. vňaťou a ozdobíme kolieskami citrónu.
Podávame s varenými zemiakmi.

 

Pablo-fish, 23.6.2006
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Rybářské potřeby - Braunstar s.p. Rybářské potřeby - Braunstar s.p.

Ústí nad Labem, Moskevská 44