MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Štika v kufru

Vaření ryb

Štiku očistíme, nařežeme přes hřbet na špalíky 4-6 cm široké a silně nasolíme a ponecháme v chladu nejlépe 24 hodin. Před vlastní přípravou je možné špalíky opláchnout vodou.
Na alobal položíme 1ks špaliku štiky vložíme do dutiny podkovy kousek uzeného bůčku, zbytky z liberáku, špekáčku nebo salámu, kousek slaniny, kdo nerad slaninu může vynechat, kolečko cibule, čtvrtku rajčete, čtvrtku na kousky nakrájené papriky. Nádivku osolíme, opepříme, můžeme přidat čili papriku, dochutíme kořením na grilování, uzavřeme alobalem a odkládáme na pekáč.
Po zpracování všech špalíčků dáme péct na 45-60 minut do trouby na teplotu 230 stupňů. Podáváme s pečenými bramborami nebo chlebem.
Jinak suché maso štiky zůstává plné lahodné šťávy s příchutí uzeného masa a zeleninové nádivky.

 

Ing.Pavel Vaska, 30.11.-000
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniNovinka Lehátko Thunder 6 leg + taška na lehátko Zdarma!

Za 2.690
Dodáme do 24 hodin a bez balného a poštovného a pokud se přihlásíte obdržíte další bonus v podobě 3%. Délka: 208 cm Šířka:80 cm Výška : 33 - 43 cm Nosnost: 150 kg Váha: 10 kg

akce, rybareniHáčky na candáty - AKCE!

Za 22
Série velmi účinných „candátových“ háčků pro lov candátů na mrtvou nebo živou rybku.


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Centrum Rybářských Potřeb Centrum Rybářských Potřeb

Prostějov, Plumlovská 3614