MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

štika na bramborách

Vaření ryb

Štiku velikosti cca 50 cm, aby se vašla na pekáč. Na dno pekáče na kolečka pokrájené syrové brambory, vrstva cca 3 cm. Na brambory položíme štiku bez hlavy, celé tělo s nařezanými žebry, aby šla na placato položit na brambory. Na hřbetu štiky uděláme několik zářezů kolmo k páteři, aby se při pečení neprohybala. Osolíme, opepříme, pokapeme citronem, proložíme plátky másla. ( Hodně másla).Pečeme v trobě pod víkem nebo pod alobalem cca 1 hodinu. Když jsou brambory měkké a maso skoro hotové, posypeme celé nastrouhaným tvrdým sýrem , polejeme šlehačkou a necháme dalších 30 minut aby se udělala kůrčička . Časově trochu náročné, ale výsledek stojí za to. Bombastická kombinace, velmi vydatné. Dobriou chuť.

 

Josef Bohoněk, 30.11.-000
Průměrná známka: 3,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniNaviják SPX 5000 FS, akce 1+1 zdarma!

Za 1.298
Velmi povedené navijáky s volnoběžnou brzdou, určené k lovu kaprů. Tělo navijáku je v grafitové metalíze a předností tohoto navijáku je vysoká kvalita a hladký chod.

akce, rybareniPenn Slammer s baitrunnerem - doprodej!!!

Legendární celokovový naviják s baitrunnerem pro sladkovodní i mořský rybolov nyní za výprodejovou cenu + doprava ZDARMA!!!


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Rybářské potřeby Plzeň Rybářské potřeby Plzeň

Plzeň, Hodonínská 57