MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Dušení ježdíci

Vaření ryb

Dušení ježdíci:

600 g ježdíků, 200 g cibule, 3 bobkové listy, 3 dcl sladké smetany, 2 dcl sladké smetany, 2 dcl podmáslí, lžíce hladké mouky, 50 g másla, špetka muškátového oříšku, lžíce usekané pažitky, sůl, 1dcl mléka

Rybky osolíme, zasypeme strouhanou cibulí, rozdrceným bobkovým listem a necháme odležet v lednici do druhého dne. Pak na ně nalijeme vroucí podmáslí se smetanou a asi 10 minut povaříme. Rybky vybereme na mísu a uložíme do tepla. Omáčku procedíme, rozmixujeme, zahustíme moukou zakvedlanou do trochy mléka, přidáme máslo, strouhaný muškátový oříšek, pažitku, za stálého míchaní omáčku povaříme a na rybky vrátíme.(Ježdík žlutý je celoročně hájený!)

 

Cloud - ®, 24.2.2011
Průměrná známka: 2,50

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniFox Winter suit termo komplet

Za 3.990
Bunda a kalhoty kompletní oblečení z kvalitního materiálu do extrému, nepříznivého počasí je u nás nyní za nejnižší cenu, dvoudílný oblek ve kterém budete v suchu a teple i když všem okolo bude zima

akce, rybareni10 kusů Salmo woblerů za skvělou cenu!

Za 675
Sada 10 woblerů různých typů, barev a velikostí v praktickém přepravním pouzdře. Sleva 50% !!!


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
Drakar - cestovní agentura Drakar - cestovní agentura

Zabýváme se zprostředkováním rybářských pobytů, a to konkrétně ve Švédsku a Norsku. Naši specializací nejsou masové zájezdy, ale nabízíme...