MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Pstruh plněný zeleninou a bromborové špalíčky

Pečení ryb

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

viz níže

POSTUP PŘÍPRAVY

pstruh:
4 pstruhy (porce cca 200 g)
100 g mrkve
50 g celeru
50 g petržele
40 g másla
25 g sušených hub
1 svazek kudrnky
100 g anglické slaniny na plátky
1 snítku rozmarýnu
drcený kmín
pepř
sůl

1. Nadrobno nakrájenou zeleninu a houby orestujeme na másle společně s rozmarýnem, osolíme, opepříme a přidáme sekanou kudrnku.
2. Směs naplníme do ryb, které osolíme a pokmínujeme.
3. Ryby obalíme plátky slaniny, přendáme na plech s pečícím papírem a pečeme 10-15 minut při 180°C.

bramborové špalíčky:
600 g ve slupce vařených, oloupaných brambor
100 g měkkého tvarohu
1 vejce
200 g hrubé mouky
100 g červené cibule
40 g sádla
200 ml plnotučného kefíru
1 svazek kopru
sůl

1. Brambory nastrouháme, přidáme vejce, mouku, tvaroh a jemně nasekanou cibuli, osolíme a prohněteme v hladké těsto.
2. Z těsta tvoříme malé špalíčky nebo šišky, které vaříme v mírně osolené vodě 4-5 minut, necháme okapat a opečeme na sádle, zalijeme kefírem, krátce podusíme, přidáme sekaný kopr, případně dosolíme

 

Figos - ®, 24.1.2010
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniRobinson Vlasec Carpex Neon Red 600m

Za 198
Nový univerzální vlasec Robinson Carpex Neon Red, neodráží světelné paprsky a proto je pod vodní hladinou téměř neviditelný.

akce, rybareniAmiaud Carp"o Easy rod pod

Za 9.750
Špičkový nerezový stojan do každého terénu od 20.9.2017 se skvělou akční cenou Čtyřnohá klasika s panoramatickými hrazdami a novým systémem uchycení od prestižní francouzské firmy, na skladě i tripody


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Rybářské Centrum Olomouc Rybářské Centrum Olomouc

Olomouc, Pasteurova 8a