MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Pstruh " na rychlo "

Vaření ryb

4 pstruzi, voda, trocha octa, sůl, bobkový list, celý pepř, nové koření, máslo

Na prudkém ohni svaříme mírně osolenou vodu s kořením. Do 2l vody příjdou 2 bobkové listy, 4 kuličky pimenta, 8 kuliček celého pepře. Vodu velmi mírně okyselíme vinným octem. Do vody vložíme vykuchané omyté pstruhy, na hřbetě uděláme několik zářezů. Necháme vařit na mírném plameni cca 7 minut. Ryby vyjmeme, položíme na mísu, garnirujeme petrželkou a polijeme rozpuštěným máslem.

 

skalka14 - ®, 5.7.2009
Průměrná známka: 3,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
CARPPRODUCT.CZ CARPPRODUCT.CZ

Váš specialista nejen na lov kaprů. Zavedený E-shop s dlouholetými zkušenostmi a kamennou prodejnou, na trhu jsme přes 20 let....