Trout Area Tour 2024 2.kolo - Polička PK2

Datum akce: 27.4.2024 - Přidat do kalendáře v mobilu

Zaměření: Dravci, přívlač
Kraj: Pardubický

Přátelé, kamarádi, příznivci TROUT AREA,
dovolte mi abych Vás tímto pozval na závod v lovu pstruhů přívlačí podle pravidel Trout Area. Závod je otevřený, tzn. že účast v něm je podmíněna pouze dodržením specifických pravidel TA (Trout Area) a místních pravidel rybářského revíru Polička PK2. V praxi to tedy znamená, že i ti z vás, kteří si tento druh rybolovu chtějí vyzkoušet, mohou během tohoto závodu porovnat svou techniku a taktiku s ostřílenými závodníky. Rádi v řadách závodníků přivítáme i kolegyně rybářky.

Jedná se již o druhé kolo celého seriálu závodů nově označených jako TROUT AREA TOUR. Závody proběhnou v České republice. Jsou plánovaná tři jarní a tři podzimní kola. Každé kolo je plánováno na jiném revíru a vynasnažíme se přiblížit tyto závody zájemcům z celé České republiky. Pořadí bude vyhlašováno jak v rámci jednotlivých kol (závodů), tak také celkové po ukončení šestého kola. Ten nejlepší z vás získá hodnotné ceny, titul Vítěz Trout Area Tour pro rok 2024 a spolu s ním i putovní pohár!

Termín závodu (druhého kola Trout Area Tour): 27.dubna 2024

Revír: Polička PK2

Ceny pro nejlepší:
1.místo – 7.000,-Kč v hotovosti + pohár
2.místo – 5.000,-Kč v hotovosti + pohár
3.místo – 3.000,-Kč v hotovosti + pohár

Revír se rozkládá na jižním okraji historického města Polička. Jedná se o jeden z nejstarších revírů celoročně provozovaný v pstruhovém režimu. Na revíru hospodaří sdružení RS Vysočina. Jeho rozloha je 3ha a průměrná hloubka 2m. Na revíru probíhá pravidelné týdenní vysazování. Před závodem bude vysazena čerstvá ryba. Obsádku tvoří Pstruh duhový, Pstruh potoční a Siven americký. Velikost ryb se pohybuje od 0,5kg do 2kg.

Povolené nástrahy: Během celého závodu se budou používat nástrahy MIX tzn. tvrdé nástrahy Hardbaits (plandavka, wobler či rotačka s jednoháčkem bez protihrotu) i měkké nástrahy Softbaits. (gumy). Všechny háčky bez protihrotu.

Časový harmonogram:
Základní část závodu obsahuje osmikolový celodenní závod s hodinovou pauzou na oběd. Po základní části následuje VELKÉ FINÁLE pro osm nejlepších závodníků základní části.

Občerstvení: O občerstvení během závodu se bude starat organizátor přímo na místě u PK2. K dispozici bude alko/nealko pití, čaj, grilované pochoutky, sušenky v režii závodníka. Pivo(limo) a klobása k obědu je pro účastníky závodu zdarma.

Startovné: 990,-Kč nebo 39,-Eur

Registrace: Registrace@Trout-Area-Tour.cz
Bližší info: www.TROUT-AREA-TOUR.cz

 

Ouklejobijec - Profil - 26.3.2024