1. ročník závodů v lovu ryb rybářského spolku Milina

Datum akce: 3.6.2006 - Přidat do kalendáře v mobilu

Zaměření: Všeobecné

ZMENA: Do uzávěrky se na závody přihlásilo pouze 8 rybářů, proto jsme nuceni konání těchto závodů zrušit. Je nám to moc  líto. Za rybářský spolek Milina Ing.Hrách

----------------

Vážení přátelé cechu rybářského,  dovolujeme si Vás pozvat na  1. ročník závodů v lovu ryb rybářského spolku „Milina“

Závody plánujeme uskutečnit v sobotu 3.6.2006.

Plán závodů bude asi následující:

Do 7.30 hod registrace účastníků (každý účastník dostane pravidla  a vylosuje si své místo), od 7.30 do 12.00 hod I kolo  chytání ryb, od 12.00 hod do 13.00 hod přestávka na oběd, od 13.00 hod do 18 hod. II kolo chytání ryb, pak bude vyhodnocení výsledků závodů a nejlepší rybáři budou odměněni hodnotnými cenami.

Startovné bude max. 350 Kč a bude stanoveno podle počtu účastníků závodu.

Po celý den bude za rozumnou cenu samozřejmě k dispozici studené točené pivo, kdo bude chtít něco tvrdšího, samozřejmě bude i to, káva, čaj, klobásky, polévky a v poledne bude k obědu překvapení šéfkuchaře. Po skončení závodů bude následovat pečení prasete, posezení u ohně, hudba, pečení špekáčků apod.

Kdo bude chtít přespat do neděle, může buď ve svém stanu, který si může postavit u rybníka nebo pod velkým přístřeškem, který připravíme. 

Protože počet míst pro rybáře je omezen, kdo by měl zájem se tohoto závodu  zúčastnit, prosím kontaktujte Ing. Milana Hrácha  a zarezervujte si svou účast na tomto závodě buď na  adrese Milan.Hrach@seznam.cz nebo na  tel. 728 750 320  do 30.4.2006. 

Jestliže bude velký zájem o tyto závody, pokusíme se je udělat  ještě jednou v termínu, který vám včas sdělíme. 
Závody se uskuteční  na rybníku v katastru obce Olešná u Hořovic, která leží na sjezdu dálnice D5 Cerhovice a dále cca 6 km směr Kařez, Olešná.

Náš rybník leží na začátku povodí, přítoky má jednak z lesa a jednak z opuštěně štoly. Rybník má cca 1,2 ha, osádka ryb je hlavně kapr obecný (ve velikostech až 90 cm), dále amur (ve velikostech až 85 cm), jeseter sibiřský (ve velikostech až 85 cm ), candát obecný, štika obecná, pstruh duhový, pstruh obecný, siven americký,  lín obecný a bílá ryba.

Jak vidíte, náš rybník je velmi dobře zarybněn a před konáním tohoto závodu ještě zarybníme a to hlavně kaprem obecným, aby jste si pěkně zachytali, navázali nové kontakty a prožili  krásný víkend u nás v Olešné.

Dále se více informací můžete dozvědět  na tel. číslech
Ing. Milan Hrách 728 750320,  Láďa Kolář  602 496275 

Za rybářský spolek „Milina“ Vás co nejsrdečněji zve Ing. Milan Hrách

 

Hrách Milan - 7.2.2006