outdoor fisherman

Datum akce: 20.4.2013 - Přidat do kalendáře v mobilu

Zaměření: Kaprařina
Kraj: Jihomoravský

Veslařský klub, Břeclav, 9:00

PROČ OUTDOOR FISHERMAN?

NOVÉ ZPŮSOBY | NOVÉ TRENDY
Do projektu jsme zapojili individuality, kterým se kaprařina stala zaměstnáním i chlebem. Lidé, kteří Vám ukážou v praktických ukázkách to o čem čtete v časopisech a na internetu. Projektem Outdoor Fisherman, Vám chceme přiblížit a seznámit Vás prakticky se vším co naplňuje kaprařinu. Návnady a nástrahy, spojené ze strategií lovu kaprů, druhy a použití montáží, testování outdoor vybavení přímo na vodě a v terénu, vše o prutech pro kapraře, testy a praktické ukázky LIVE, zacházení s ulovenou rybou. Velký potenciál pro distributory a obrovská možnost pro rybáře otestovat si na živo prut, člun či bivak, než si jej koupíte, vidět v přímém přenosu výrobu montáže, přípravu krmení. Cítíte tu jedinečnou možnost jak získat cenné rady a informace od zkušenějších kolegů kaprařů, tedy možnost s nimi na živo diskutovat?

OPAKOVÁNÍ JE MATKA MOUDROSTI ...
O výrobcích pro rybáře toho bylo řečeno a napsáno mnoho.

JEDNOU VIDĚT JE LÉPE JAK TŘIKRÁT SLYŠET ...
Koncepce našeho projektu je zaměřena na workshopy, strategie a testování v reálu u vody v přírodě.

OD KLÁVESNIC K VODĚ
Cíle projektu je přiblížit možnost setkat se v praktických ukázkách, workshopech a testech s kolegy na živo u vody.

WORKSHOP | STRATEGIE | TESTOVÁNÍ
Ideální způsob jak se pomocí praktických ukázek dostat k řešení, jedinečná možnost si vše vyzkoušet na živo. Díky interaktivním formám spolupráce mezi účastníky tohoto typu vzdělávání dochází k tomu, že si lidé odnášejí více podnětů pro své další praktické působení.

VÝROBCI | DOVOZCI | INDIVIDUALITY
Přednášející jsou odborníci z řad firem, které vyrábí a dováží ať už outdoor vybavení, návnady, nástrahy pro cílového klienta tedy v našem případě rybáře se zaměřením na lov kapra.

Petr Tydlačka | odborník na strategický marketing a pořadatel Outdoor Fisherman

INFO HLEDEJ --- http://www.facebook.com/events/584889981524029/

 

Pítrs - Profil - 25.3.2013