1. Muškařský den na Radhošťském rybníku

Datum akce: 6.9.2012 - Přidat do kalendáře v mobilu

Zaměření: Muškaření, pstruzi
Kraj: Moravskoslezský

Na termín 06.09.2012 jsme připravili akci pod názvem 1.Muškařský den na Radhoštském rybníku (Trojanovice). Jedná se o prezentaci muškařského náčiní firem:

PACIFIC BAY - Stavěné muškařské pruty - (Spojené státy americké)
EXORI - Muškařské navijáky, doplňky - (Německo)
CLIMAX - Muškařské šňůry, návazce a vlasce - (Německo)
SCIERRA - Muškařské šňůry a navijáky - (Dánsko)
HBFLY - Mušky  - (Česká republika) 

Tato akce bude probíhat na soukromém rybářském revíru, který bude pro veřejnost po dobu konání uzavřen, bude tedy k disposici pouze účastníkům prezentace. 

Podstatou této akce je, aby každý ze zájemců měl možnost si vyzkoušet zboží uvedených firem, aniž by je musel kupovat, tak, že bude aktivně lovit po celou dobu akce na různé muškařské sety, složené z prutů PACIFIC BAY, navijáků EXORI, SCIERRA, muškařských šňůr CLIMAX a SCIERRA a návazců CLIMAX, EXORI a v neposlední řadě mušek HBFLY.

Vzhledem k tomu, že pro tuto akci jsou připraveny 4 muškařské sety, je počet zájemců omezen na max. 4 osoby vždy  na jeden Muškařský den.

Důležité upozornění: Na této prezentaci bude přítomen pan Karel Světelský (bývalý několikanásobný reprezentant a mistr světa v rybolovné technice), který vám poskytne i praktické rady vedoucí s určitostí ke zlepšení vaší techniky lovu s muškařským prutem.

Oprávnění účastnit se této akce je podmíněno zaplacením účastnického poplatku ve výši 350,-Kč, který lze uhradit předem na účet naší firmy, případně v hotovosti před samotným zahájením.                 

Pro zájemce, které tato nabídka zaujala, přičemž uvedený termín je nevyhovující, sdělujeme, že další termíny Muškařských dnů budou postupně zveřejňovány na stránkách www.hbfly.cz s časovým předstihem, tak, aby byl všem poskytnut dostatečný časový prostor pro přihlášení.

Bližší informace získáte na kontakt:
Ladislav Hrňa 
Tel: 774 317 248,
Batko Miroslav
Tel: 602 500 955
Email: hbfly@hbfly.cz, Web: www.hbfly.cz

 

HBFLY - Profil - 20.8.2012