Ledecká štika II.

Datum akce: 8.2.2009 - Přidat do kalendáře v mobilu

Zaměření: Dravci, přívlač

Jednou za zimu bych rád zorganizoval cílený lov na štiky. Loni proběhly podobné závody na silvestra s poměrně dobrým výsledkem. Letos jsem o této neděli umožnil první zkušební lov a zubatky jsou celkem při chuti.
Proto v neděli 8.2. uspořádám v Ledcích závody, kde hlavní cílovou rybou bude štika. Ze zkušenosti z silvestru 2007/2008 je možno ulovit i okouna, plotice, kapra a lína. Jsou i candáti, ale toho ještě na dírce nikdo neulovil. Závod bude vyhlášen jako taková třešinka na dortu. Spíše jde o umožnění lovit i jiné dravé ryby, než hlupce ze sádek..:-).(nejsou nasazeni)
Nebudu si komplikovat život občerstvením. Pro minimálně prvních 6 budou praktické ceny. Lov bude umožněn až na 3 proutky s tím, že max 2 budou nastražené s rybkou a třetí na umělou nástrahu(plavačka,marmiška atd). Místo si vybere každý sám a při zachování určité slušnosti(rozumné rozestupy) je může v průběhu dne i změnit. 
Cena bude 250Kč, bez možnosti ponechání úlovku. Možnost odkoupení úlovku probereme na místě. Rybky raději každý svoje. Něco seženu, ale raději na mě na 100% nespoléhejte. Doražte kolem 8:00. Závod začne po prezentaci nejpozději však kolem 9:00. Konec ofi závodu v 14:00. Možnost pokračovat v lovu po  závodě až do setmění. 
Mapu najdete na www.wondrlakes.cz
Kontakt na mě 605 293 116
Vondrlík

 

Aleš V. - Profil - 26.1.2009