Výstava v Lysé nad Labem a polstrované pouzdro na prut

Nejdřív mě zajímá jestli se někdo z Vás chystá na mezinárodní výstavu myslivosti a rybářství v Lysé n L. a jak se Vám líbili poslední ročníky. Mě poslední dva ročníky neuchvátili z rybářova pohledu.
Další dotaz je myslíte si, že by se tam dalo sehnat nějaké kvalitní polstrované pouzdro na feeder a na děličku pokud možno i s navijákem (uložení do pouzdra). Nebo jestli někdo víte nějakou stránku přímo prodejců těchto pouzder vložte to sem prosím.
Už jsem se ptal tady na domácí výrobu těchto tubusů, ale pořád nevím co bude lepší.
Díky s pozdravem Honza
Autor diskuse: gulll Honza - Profil , 25.5.2005 všeobecné - ostatní

gulll Honza - Profil | Po 30.5.2005 12:32:49

Výstava byla naprosto hrozná všeho všudy dva rybářské obchody jinak o rybách nic. Mysliveckých trofejí bylo dosti. Přesto mě tento ročník velice zlkamal pouzdra tam taky neměli

Petrson - Profil | Pá 27.5.2005 1:24:22

Chlapi, s feedrem začínám a nějaký pouzdro by se mi šiklo, jak velké jsou zmiňované od Hodonského a v jakých cenových relacích se pohybují? Díky. Jinak na výstavu asi jedu v So nebo Ne + chytačka na Doubce.

doskok | St 25.5.2005 13:12:39

Při trochu opatrnosti se vejdou do tubusu p.Hodonského i dva feedery + tyč plavačkového podběráku. Kryt na navijáky je dostatečně velký.

myke | St 25.5.2005 7:58:56

Jak napsal honays. Vlastníme s přítelkyní několik tubusů od pana Hodonského. Vozíme v tom matchky i feeder. K feederu se vejde i tyč k plavačkovému podběráku. Super a ceny ve srovnání s pořizovací cenou prutu jdou.

honays - Profil | St 25.5.2005 6:21:34

Na výstavu se chystám v pondělí.Ještě jsem tam nebyl,jsem na to zvědavý.Pouzdro na feeder mám od firmy Hodonský,www.ruksack.cz.Je to typ tube.Mám dvě,používám je už třetí sezonu a jsou v pohodě.Mrkni se se na to,myslím že neuděláš chybu.