Chytání u Karlových Varů

Vážení, čas od času jsem nucen v rámci utužování příbuzenských vztahů pobývat v Karlových Varech. Můžete mi někdo poradit kam na ryby v tomto regionu (mimopstruhová voda)? Byl jsem několikrát na Březové, ale ta mě vyloženě zklamala. Děkuji za případné odpovědi.
Autor diskuse: MOT - Profil , 12.5.2005 feeder - revíry, cestování

Royale with Cheese - Profil | Pá 13.5.2005 19:14:07

Na Březovou to chce z druhé strany. Úplně nej je ale přebrodit přítok ( asi 500m nad hranicí pstruhovky), nabrodit si do rozlitin a plavačkovat ryby najetý v mělčinách. JInak i na jezeře jsou dobrá místa ( jako na všech vodách) - chce to je ale znát a já ti těžko poradím, neboť muškařím a s feedrem chytám jen málokde a málokdy. Ale určitě si nenech ujít tu Ohři nad KV, to údolí stojí za návštěvu. Jo, abych nezapoměl, špatný chytání není ani ve městě. Já sice tuhle kratochvíli taky neprovozuju, ale co vím slušný místo je třeba jez u plynárny ( od Intersparu), nebo kolem čističky kolem jízku v Dalovicích. Máš šanci i na superkusy, od tlouště přes parmu po lososovité ryby.

MOT - Profil | Pá 13.5.2005 12:59:30

Díky za tipy. Zkusím tu Ohři, když nic jinýho tak se alespoň budu kochat. To, že na Velkej rybník je lepší vůbec nechodit, protože místní jsou úplný fanatici jsem taky slyšel.

RwCh: je fakt, že Březová vypadá pěkně, já jsem asi 2x chytal pod silnicí u přítoku, ale asi to tam je dost mělký. Taky je tam slušnej nával. Dokonce mě tam naposledy vopruzol nějakej naleštěnej inostraněc, že prej ode mě koupí rybu, naloží jí do svý S-Clasi a bude na párty dělat geroje. Tak jsme mu řekli, že si spletl univermag a poslali jsme ho do prdele a do TESCA :-)

Azbest - Profil | Čt 12.5.2005 17:58:14

na Velkým rybníku panujou trdičně tragický vztahy a jako nemístní tam zažiješ údasjně neskutečný věci(úmyslný přehazování 35kou,apod...) takže dost humus.
Kormouši na Velichově byli,to je fakt.Jak s rybymy teď nevím.Do 50 km jesou taky přehrady Jesenice a Skalka-směr Cheb.

EB - Profil | Čt 12.5.2005 15:24:11

cca 12 km od Varů je Nová Role, kde je přírodní koupaliště, na feeder jsem si tam většinou perfektně zachytal bílou rybu a kapříky, jsou tam i candáti. Hned pod hrází pod silnicí je Vojkovka, rybník/nádrž s různou hloubkou, mělčinama, pařezama, docela zajímavé. Obojí myslím revír Chodovský potok. Co se týče Ohře po proudu, má zkušenost je stejná, jako RwCh, možná jsem ale levej. No a pár km od Varů na sever k horám je Velký Rybník, což je opravdu velký rybník s kompletní a adekvátní osádkou.

Royale with Cheese - Profil | Čt 12.5.2005 10:10:30

Březová vůbec za hovno nestojí, pokud se na ní naučíš chytat. Jinak doporučuju vyrazit do údolí kolem Svatošek ( mezi Loket a Karlovy Vary), parádní řeka i prostředí. Obzvláště vhodné pro tzv. bikefishing.
Co se týče Azbestem doporučované oblasti, řeka je to krásná, ale už pár let tam zimou řídí kormoráni. Já tam ( na pstruhovce i MP ) zatim vždycky vyhořel.

Azbest - Profil | Čt 12.5.2005 9:57:20

Březová stojí za hovno.Jseš pojízdnej?Asi jo,když jsi tam byl.Pěkná je řeka v Velichově.Po proudu Ohře asi 20 km směr Dubina,Radošov.