Koho z přispěvatelů na MRK si nejvíc vážíte ?

Čí příspěvky,odpovědi a rady vám nejvíce pomohli?
Já mám svého favorita: " je to on mého srdce šampion" MIRMEN. Jako jeden z mála (a to nejenom na tomto serveru) má záviděnihodnou trpělivost odpovídat na neustále se opakující otázky, ví o čem mluví a hlavně mluví k věci. Je mi blízký jeho celkový názor a přístup nejenom k rybaření.. A jestli je nebo není registrován je mi u prdele.
Děkuji za vaše typy a názory.
Autor diskuse: pejtl - , 3.4.2005 feeder - ostatní

piskotus - Profil | Čt 7.4.2005 11:49:18

Když čtu příspěvky Mirmena musím uznat,že nemaj chybu a já nabývám přesvědčení,že nemá cenu abych cokoliv psal,neb mé příspěvky ve srovnání s níb jsou brak.Dále mám tentýž dojem,že tento člověk by mohl ostatní pisálky vydávající knihy zejména o feederu strčit do kapsy a hlavně opravdu navést na praktický rybolov,což se o stávajících knihách a článcích říci nedá!Potřeboval bych takového osobního Mirmena do kapsy,něco jako mluvící echolot.

Samozřejmě je zde spoustu dalších přispěvatelů,např: Brach a Hraji,jejihž příspěvky jsou pro mne co by člena výboru MO hodně přínosné.
Na druhé straně dost zajímavých a erudovaných kolegů se někam vytratilo což je ohromná škoda.
MRK je jedním z faktorů,který zcela změnil můj směr v rybařině a jsem za to všem vděčný.

Azbest - Profil | Út 5.4.2005 18:16:16

ježdík-:-))))))))Ty seš numero:-).Mirmen je mimořádná persona a to, že se nechce pustit do knihy(nemusí přece bejt zrovna o mouchách-mě osobně nejvíc zajímá, jak čteš vodu.Dost úžasný.),je okrádání nás ostatních o možnost koupit si něco opravdu pořádného.Co do legislativy bych vyzvednul Hraji a bracha, co do technik Martin M., Osprey, Roman Srb a další ochotní.Mě třeba poradil s foťákem ochotně ZN a to i po telefonu.Mě ale zajímají i jiní přispivatelé, než odborníci.Těší mne, že jsou lidi, kteří dokážou odlehčit a zajímavě pobavit, prostě je s nima i sranda.Není přece nutné být stále seriozní a věcný.Mám na mysli lidi, jako je třeba Karelc, JM, Drda,Kutil a další mě blízcí tvorové, jejichž hlášky si vždy rád přečtu a vnímám je velice pozitivně.Díky všem slušným.

ježdík | Út 5.4.2005 16:29:14

Mě se líbí ježdík, jeho příspěvky jsou kompetentní, nevnucuje se a vůbec není ani namyšlený, ani sebestředný. Vyjadřuje se krátce a stručně, neboť jsa si vědom, že každé slovo, které by snad, ledabyle ba dalo by se říct, ne zcela promeditováno, kdyby snad, hlavně --- Nikdy totiž neztrácí myšlenku, kterou začal svůj příspěvek, píšíce krasným to perem, jak z kouhouta vytrženým, --- Ale teď zpátky k muškám. Blešivce na vodách je nejkrásnější pozorovat při zapadajícím slunci. Neboť slunce, to je něco jako naše máma. Naše máma, mimochodem velmi velká kuchařka...

Salám - Profil | Po 4.4.2005 15:43:42

Pro mě je taky Mirmen ten nej, jeho vstřícnost je neuvěřitelná a řekl bych že na něho se výborně hodí označení Pan Rybář, mimochodem víte kdo byl 1. MRKman kterýho sem osobně na rybách potkal, pokud nepočítám šváru, byl to právě Mirmen, to mám kliku co?!?!
Jinak výborně mi taky radil Iceman, ale ten , jak se mi zdá, se poněkud vytratil. Vynikající je taky Goba a co se legislativy tíče tam asi nikoho nenapadne nikdo jiný než Hraji. Určitě sem někoho vynecal, ale tihle lidé mi nejvíce utkvěli v tykvi.

JM - Profil | Po 4.4.2005 8:50:48

Vážím si všech těch, kteří nezištně poradí, pomohou, nikoho zbytečně a nesmyslně nenapadají, nepomlouvají, všech slušných přispěvatelů.

osprey - Profil | Po 4.4.2005 8:48:57

mirmen: Budeš se divit, ale díky tvé četné účasti v mnoha diskusích tě můžu objektivně prohlásit za zkušenějšího rybáře než jsem já. Ne, že bych neuměl chytat, ale jsem spíš lepší ve psaní delších textů. Pro spoustu lidí ale mají tvoje odpovědi fakt obrovskou cenu a neboj - čtu je všechny:-)

Jinak se tady sešlo opravdu hodně originálních osobností a to je dobře. Já bych si vybrat jedničku nedokázal, ale snad se s většinou z nich časem aspoň uvidím.

rybomil | Po 4.4.2005 7:58:12

Nechci hodnotit koho více, koho méně. Každý je něčím specifický. Myslím, že každá sekce má své stálé neúnavné přispěvatele a pak jsou tu ti co jsou jaksi napříč všemi + mají ještě něco navíc, mj. i to že když se na ně někdo oboří, zvládnou i nepříjemné situace se ctí a noblesou. A taky si vážím těch co neúnavně vysvětlují stále novým to samé. Abych snad někoho neurazil a nezapoměl - jen pár jmen Mirmen, hraji , Osprey, Goba, MD , ZN , MM ,barbel, dusPo atd........ ale taky mladíci např. xycht a lehce výjímeční Aladin a Šuli.Samo naše děvčata !

zubáč | Po 4.4.2005 7:22:00

Vážím si všech, kteří přispívají s cílem pomoci někomu, nebo rozvinout zdravou debatu a výměnu názoru, tím pádem si samozřejmě vážím i mirmena, který do této skupiny jednoznačně patří. Vážím si ho o to více, že jako jeden z mála MRKáču se zapojuje do debaty i na www.ryby.sk i přes to, že ho tam dost škaredě osočil Marian XL, byl jsem mile překvapen reakcí ostatních, kteří se mirmena zastali a Mariana umravnili... Na mirmenovi se mi líbí, že dokáže donekonečna odpovídat na stejné otázky se snahou nezištně pomoci druhým a přizná i své chyby ( někdy i zbytečně ) ... Samozřejmě takových je na MRKu více Martim M., Osprey a další... nechci všechny jmenovat, protože by to byla celá galerie a kdo by to četl... V každém případě více takových a kvalita našich diskuzí se zvýší a hlavně bude faktická, bez zbytečného osočování, podpichování atd. ....PETRUV ZDAR...

pejtl | Ne 3.4.2005 22:55:50

Mirmen: Však jsem se neptal kdo je nejlepší rybář či kdo nejlépe zvládá tu kterou techniku lovu.
Ale kdo se dokáže podělit o své zkušenosti, poradit a to i začátečníkovi ..., nevyvolává zbytečné půdky a hádky a prostě dělá MRK MRKem. Samozřejmě jsou skvělé články a příspěvky Ospreye, M.M. a dalších . Každý má své oblíbené dle svého zaměření. Mrzí mně jen určitá opotřebovanost a neochota lidí kteří před pár lety byli více vstřícní.

Pete - Profil | Ne 3.4.2005 13:50:36

xycht čau chlapáku jasně že dá ale zatím sem to prubnul jen jednou si představ jakou mam smůlu tak nádhernej week a já sem od středy marod :o((( a tak sem se těšil že ho pořádně testnu fakt mě to vzalo:o)) ještě že máme ten MRK :o)

xycht - Profil | Ne 3.4.2005 12:19:39

Pete: tebe si taky vážim...co feederování? dá se s tim hyperloopem chytat? :-)

dimarcus - Profil | Ne 3.4.2005 11:37:04

Souhlasím s vámi. Já musím dát velké díky Martinovi ma´tákovi, který toho má se správou serveru určitě tolik že neví kde mu hlava stojí a pokaždé když napíšu s otázkou třeba na soukromý e-mail, kdy si nevím rady, ještě se nestalo aby mi ochotně neodpověděl a neporadil. Jinak si myslím, že fajn kolegů je tady hodně, články a zkušenosti které zde pravidelně píšou jsou k nezaplacení a nebýt jejich příspěvků, připadám si dnes i po letech chytání a experimentů jako naprostý začátečník :) Chlapi díky!

Pete - Profil | Ne 3.4.2005 10:08:56

nejvíce pomohl a inspiroval me seriál MM S plavanou na kapry protože díky němu jsem začal provozovat tuto nádhernou techniku rybaření. jinak jak píše xycht je jich tu víc a nerad bych na někoho zapomněl:o))

mirmen - Profil | Ne 3.4.2005 10:05:10

Namístě jsou jiní, kteří zvládají techniky lovu na nesrovnatelně vyšší úrovni , namátkou například Osprey, Sergo Aš., Martin M., Aleš Baran, G.Loomis, Orion, Jarda ..OVA, Šlehy, Nikita, Pan Slamáček, fanik,Rick Momers ...... atd.atd. atd.
Z mé strany to na knihu není a nebude ani náhodou, protože díky MRKu a mnoha dalším lidem se "jemnějším technikách" věnuju , leč - žel krátce, bez zkušeností srovnatelných s renomovanějšími rybáři.
pejtl - ono to hodně zkresluje. Rybář může být víc "komunikativnější" a snadno se vytvoří dojem, že se jedná o někoho všeznalého a vždy úspěšného.
Mezi návštěvníky webů pro rybáře jsou lidé, kteří toho umí nesrovnatelně víc.

xycht - Profil | Ne 3.4.2005 9:05:56

dudu: přesně tak, já už jsem mu to s tou knížkou myslim psal :-) protože jeho znalosti jsou bych řekl encyklopedický. Jsem pro Mirmena, ale těch co si vážím je zde více - brach, Hraji, pupák, Miloš-diakritický, Aleš Vondrlík....atd.

Petr <´)))>< - Profil | Ne 3.4.2005 8:42:16

Neumím říct, že ten či onen by byl lepší nebo horší "přispěvovatel", ale vážím si každého, který nenapadá, nenadává, neosočuje, nepomlouvá ... prostě vede slušně debatu bez toho, aby si léčil své "porouchané já" tím že doma u počítače umí být drsný a každého pošle do oněch míst.

dudu | Ne 3.4.2005 2:06:59

Mám naprosto stejný názor, škoda že nechce vydat knihu, byla by určitě dobrá.