Povolenka mezi svazy

Měl bych jednu otázku. Kamarád se za prací přestěhoval z Brna do Prahy. Je členem Jihomoravského svazu, kde má mimo jiné i povolenku. Chtěl by samozřejmě chodit na ryby i tady, ale zároveň i na Jižní Moravě kam jezdí k rodičům. Za jakých podmínek by mohl získat Středočeskou povolenku? Myslím tím za rozumnou cenu, nemám na mysli krátkodobé povolenky, ale celoroční. Díky za odpovědi.
Autor diskuse: JM - Profil , 4.2.2005 všeobecné - RŘ, MO, svazy

Pike | Pá 4.2.2005 8:30:00

Sveho casu jsem resil neco podobneho. Zasel jsem si jedne z mistnich organizaci, byli tam krapet zmateni, ale nakonec mi vydali celosvazovou povolenku normalne. Jinak v Praze az si skoci na Kampu na ustredi a tam nebude mit problem vubec

JM - Profil | Pá 4.2.2005 8:19:41

Díky všem, ta celorepubliková mě nenapadla. Já mám celosvazovou a tam je právě Jižní Morava vyjmutá. Mě šlo hlavně o to, aby nemusel platit nějaké strašné sumy za krátkodobé povolenky.

ZN - Profil | Pá 4.2.2005 7:47:54

Je možné si koupit hostovačku ČRS

kája | Pá 4.2.2005 7:43:08

Z vlastní zkušenosti: Jsem z Brna, ale organizován v MO ČRS Bruntál. Loni jsem měl Celorepublikovou, letos mám celosvazovou ČRS a hostovací MRS (je to o nějakou korunu levnější). Nevím jak u MRS, ale na MO v Bruntále mi je prodali normálně při výdeji povolenek.

hraji - Profil | Pá 4.2.2005 7:36:30

Celorepubliková povolenka, která zahrnuje vody všech územních svazů ČRS a MRS, je nejlepší řešení, pokud bude mít šanci lovit po celé republice.
Jinak je samozřejmě možné si k povolence MRS koupit "hostovací" celoroční povolenku Středočeského územního svazu u kterékoliv MO ČRS SÚS za stejnou cenu jako člen SÚS.

jindra - Profil | Pá 4.2.2005 0:39:31

Pokud má již zakoupenou povolenku pro MRS,tak mu každá MO, která je součástí SÚS , prodá celoroční povolenku na jejich vody.Pokud nemá ještě zakoupenou, žádnou povolenku, je opravdu nejjednodušší si koupit Superpovolenku( ČRS+MRS.)

Faistil - Profil | Pá 4.2.2005 0:27:20

Je celorepubliková povolenka ( MRS i ČRS ). Myslím, že by to bylo nejlepší řešení ... jen je únor, tak jestli už není na takovou radu pozdě.