Povolenka v jiném kraji

Zdravím,
stěhuji se z Prahy do východních Čech. Abych mohl rybařit i tam kupoval jsem celosvazovou povolenku. Otázka zní: jelikož nebudu potřebovat celosvazovku. Může mi MO v Jaroměři prodat východočeskou povolenku, nebo musím změnit organizaci?
Díky za odpovědi.
Autor diskuse: kozoroh1 - Profil , 9.1.2017 všeobecné - RŘ, MO, svazy

splávkař - Profil | Po 9.1.2017 18:42:34

Ještě loni by sis u své MO v Praze zakoupil i VČ povolenku. Letos už VČ max krátkodobou. Máš možnost přejít k MO Jaroměř a koupit si VČ nebo zůstat v pražské MO a koupit si celosvazovou. Do ceny třeba započíst i cenu brigád, kdy celková cena celosvazovky v Praze může být i lepší, než krajská třeba v Jaroměři.

kocour-75 - Profil | Po 9.1.2017 18:20:52

kozoroh1 - východočeskou povolenku ti neprodají, protože od letošního roku se roční východočeská územní povolenka prodává pouze členům organizací sdružených pod východočeským územním svazem. Členům z jiných územních svazů je možno prodat pouze měsíční nebo týdenní územní povolenku. jediné řešení jak neplatit celosvazovou povolenku, je přehlásit se do MO Jaroměř.

salfi - Profil | Po 9.1.2017 17:58:37

kozoroh1 - >> samozrejme ti muzou v jaromeri vydat povolenku pro vc, musis mit ale ve sve domovske mo splneny clenske povinnosti a zaplaceny prispevky. Jestli ses tam prestehoval nastalo, pak je blbost zustavat v prazsky mo. Budes tam muset kazdej rok zaplatit prispevky a brigady a pak zase do jaromere pro povolenku. Neni jednodussi udelat vsechno na jednom miste.

chřenovák - Profil | Po 9.1.2017 17:53:51

kozoroh1 - >> Nejjednoduší bude se tam přihlasit a budeš mít pokoj☺

http://www.crsmojaromer.cz/