Rozšiřující předsíň k bivakům

Ahoj. Má někdo zkušenost s Rozšiřující předsíňí k bivakům Mivardi novinka 2016. Pasuje k bivakům JRC sti nebo defendr 1 man ?
Autor diskuse: vestom - Profil , 18.9.2016 všeobecné - náčiní, doplňky

cristal - Profil | Čt 13.7.2017 9:15:10

Na JRC existuje niečo také, len sa mi to zdá drahé na to že je to len predsieň. https://www.rybarikpp.sk/rybarske-potreby/detail/11​478/bivaky-

bigharrisson - Profil | St 21.9.2016 10:33:57 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Čest, mám předsíň od Delphinu, originálně určenou k jejich bivvi Ziper dual zone. Dle obrázků je stejná jako od Mivardi. Používám jí k bivvi JRC STI 2 man. Předsíň jsem v akci koupil za 2250. Upřímně, určitou přidanou hodnotu má, ale za ty prachy to nestojí, nebo aspoň ne k mému bivvi. Materiál i z pracování je oproti STI nesrovnatelně horší. Taky se neuvěřitelně rosí a hlavně špatně schne, zejména slída. Pro transport je to velké a těžké jako menší bivvi a stejně deb..ně jako bivvi se skládá do pytle. Osobně používám obrtašku na kempingový stan, kam lze prasácky naházet bivvi i s předsíní a ještě zbyde dost místa (doporučuji http://stresni-nosice-prikryl.cz/_c102232_l3_p18122​1_/caravan--camping/obaly-tasky-na-prislusenstvi/ta​ska-na-stan-mala.aspx ). Samotná stavba předsíně taky není akce na pět minut. Hlavní problém je, že je určena primárně pro jednoplášťové bivvi s obnaženými žebry a hlavně s kolmou čelní stěnou, z čehož zrovna STI nic nesplňuje. V případě zájmu popíšu, jak jsem přichycení vyřešil. Ve zkratce se použijí jen dva nacvakávací úchyty, neobejde se to bez provázků, předsíň nelze zcela vypnout a rozpěrná tyčka nelze pevně ukotvit. Bohužel do výsledného prostoru se nevejde ani křeslo, ledaže se nechá na maximum srolovaná jedna strana čelní stěny bivvi. Snad to pomůže.