Putovní soutěž aneb Oč soutěžíme tentokráte?

Drazí kolegové, dostal jsem jeden takový nápad inspirovaný mým dalším oblíbeným webem na to, jak utužit zdejší partu a ukojit naše nemalé soutěživé choutky.

Vyhlašuji tímto Putovní soutěž.

Jde o to, že Nabízející hodí do placu nějaký ten rybářský předmět či předměty, vytvoří jejich fotografie, určí termín losování a hodí tyto informace do tohoto vlákna.

Soutěžící si postupně každým dalším příspěvkem rezervují za sebou jdoucí čísla počínaje jedničkou (každý jen jedno číslo!), např. Luďa - 1, Karel - 2, Marta - 3, atd.

Nabízející v jím určený termín soutěž zastaví a generátorem náhodných čísel (http://www.itnetwork.cz/javascript-online-generator-nahodnych-random-cisel-se-zvolitelnym-rozsahem) vybere vždy dvě čísla v rozsahu rezervovaných čísel.

První číslo bude Výherce - ten, kterému Nabízející obratem zdarma pošle nabízený předmět neboli výhru. Druhé číslo bude Pokračovatel alias nový Nabízející - ten, který hodí do placu novou cenu a který odstartuje druhé kolo tohoto procesu.

Vím, že tato soutěž vyžaduje velkorysost, čestné jednání, obětavost a rovnost. Věřím ale, že se ujme a že bude probíhat souvisle a bez problémů velmi dlouho. Používejte prosím selský rozum a zachovávejte přehlednost diskuze.

Ať Vám zlatá rybka přinese štěstí!

A protože někdo musí začít a logicky to musím být já, dalším příspěvkem hodím do placu cenu a můžeme to celé odstartovat.
Autor diskuse: MartenBear - Profil , 7.10.2015 všeobecné - ostatní

MartenBear - Profil | Čt 8.10.2015 7:30:47

Tak to ještě jednou vytáhnu na světlo boží. Kdopak začne?

: vydrák - Profil | St 7.10.2015 20:11:32

MartenBear - >> V putovní soutěži putuje vždy jen jeden,stejný,předmět. Pozor na to! :-))

MartenBear - Profil | St 7.10.2015 20:10:58

Soutěžíme o 2 řetízkové swingery Extra Carp modré barvy vylepšené o reflexní samolepky kvůli lepší viditelnosti.

Konec rezervací a následné hlasování bych viděl na středu 14. října 2015 v 19:00.
Začínáme... TEĎ!