Soukromý rybník Potrubí pod Ponědražškým rybníkem

ahoj . nevíte jak to tam ted funguje a jestli vůbec?? Jižní čechy za Veselím nad Lužnicí http://mapy.cz/s/d0Sk díky za odpověd :)

Příba007 - Profil | So 20.9.2014 15:58:40

Já osobně jsem tam před pár lety byl a zachytal jsem si dobře . Kapři kolem 70 cm ..na luznici jsem furt.a vlkovske pislovny taky jezdím

zvědavec - Profil | So 20.9.2014 10:43:16

Zdravím. Já osobně bych se tam zrovna moc nehnal, protože vlastníkem je Rybářství Třeboň. Nemám sice osobní zkušenost s Ponědražským rybníkem, ale dost dobře vím jak to vypadá na Knížecím rybníku, dost dobře znám situaci s rybařením na Hejtmanu a Staňkovském rybníku. Zkráceně řečeno, je to tam v posledních letech ztráta času a peněz. Nemyslím si, že by to na Podtrubí mělo být jiné. RT na to prostě kašle, hlavně že inkasuje peníze za noty, které se posléze vracejí prázdné, nikoli však z důvodu, že by se tam sjížděli jen zastánci chyť a pusť.
Poslední tak dva, tři roky se tam množí názor, že je lepší vzít si celosvazovku a chodit na pískovny, nebo na Lužnici. Já osobně mám k tomuto řešení příští rok nakročeno, protože mě nebaví 14 dní sedět u mrtvé vody. Kdyby to nebralo jen mě tak si řeknu, že umím kulové, ale to kulové umí zřejmě úplně všichni kdo k výše zmíněným rybníkům zamíří na dovolenou.