Vnadící boilies -zmrazit?

Hoj mam otazku kdyz koupím 20kg vnadíciho boiliesu tak ho mam zmrazit nebo ne? díkyAutor diskuse: lesky - Profil , 26.7.2014 kaprařina - nástrahy, návnady

2x v oblíbených a 2x v ignorovaných.

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

Nlesky - Profil | St 30.7.2014 18:49:55

Chlapi dík budu to kupovat z hulína a necham to teda vysušit dik :D

NKiller.Caha - Profil | Po 28.7.2014 16:27:37

Ahoj, taky dělám boilie bez konzervantů. Jednoznačně zmrazit, pokud se jedná o větší množství. Už jsem měl i poptávku po 20kg fresh boilie. Nebyl problém to udělat, a odběratel si jej vesele vyzvedl, vše zabalené v silném igelitovém pytli, pouze zavázané šňůrou. Na mou otázku, jak to bude skladovat? Odpověď skrze jednoduchá - celý pytel strčí do mrazáku a před rybačkou si nabere den dopředu požadované množství a to si nechá v síťce povolit. Takto docílí dvou věcí. 1. bude mít dostatečnou zásobu krmení. 2. velkou objednávkou dosáhl nejnižší možné ceny v přepočtu na 1kg. Výsledek: On spokojený, já taky.

Nviceroy - Profil | Po 28.7.2014 10:47:50

Hunter 1 >> to je jasne prece takovy kterym krmis :-D:-D tak a ted uz to vis

NHunter 1 - Profil | Po 28.7.2014 10:45:03

pořad nechápu co je to ten krmný boilis??

NBlumik - Profil | Ne 27.7.2014 21:02:12

oskus >> Raději nabustruji moji,kdysi jsem měl rad Bastr Doly:o))))) Teď raději obalovačku.

Nloda30 - Profil | Ne 27.7.2014 20:58:54

lesky - >> Hoj, mám odpověď,ne.

NFOUSATEJ HAT - Profil | Ne 27.7.2014 17:02:47

lesky - >> to záleží jestli koupíš hotovku a nebo mraženku :-)

NTWIN 69 - Profil | Ne 27.7.2014 16:40:29

Ahoj,jelikož mám krmný boilies bez konzervantů,tak pochopitelně je v mražáku.Vždy si vezmu jen tolik co potřebuji.

Noskus - Profil | Ne 27.7.2014 16:26:20

Palusko >> a když jdu lovit tak to nabustruju týden dopředu a je to jako čerstvé .-)

Ntuzemak - Profil | Ne 27.7.2014 16:23:22

arnošt >> hmmm dobrý nápad,jen zohnat panenskou moč je problém,možná už jen v porodnici.o)))

Narnošt - Profil | Ne 27.7.2014 16:21:31

Nejlepší je prý krmné boilís zalít panenskou močí a pak teprve nechat vysušit.Atraktivnost koulí se tím zvýší o cca....o dost. :))

NDonn79 - Profil | So 26.7.2014 23:18:34

Palusko >> Boilies suším pořád a zatím jsem s tím neměl problém a to ani nepoužívám konzervanty.Určitě když se dá do sklepa,kde je určitá vlhkost,tak boilies půjde do kytek

Nmolca - Profil | So 26.7.2014 23:14:23

Palusko >> Pokud nechytáš trofejní ryby, tak ano je to zbytečně, ba naopak na sušené boilie máš právě větší šanci ulovit tu onu trofejní rybu, ať ti to jezdí 😎

NPalusko - Profil | So 26.7.2014 23:09:52

Ja osobne vysusenym neverim, ved to musi zacat pracovat az po desiatkach hodin. A zase skladovat to v chlade a temne (napriklad pivnica) casto skonci plesnou. Za mna ak to je kde mrazit je to ta najlepsia moznost. Na druhej strane ak ide o skladovanie len na par mesiacov netreba s tym robit nic.

NDonn79 - Profil | So 26.7.2014 22:53:06

Vnadící boilies si dělám sám.Nic nezamrazuju,ale nechám bolies vysušit na kámen a pak na nějakém vzdušném místě vydrží dost dlouho.Před příjezdem k vodě je namočím a jeto.

Nmolca - Profil | So 26.7.2014 17:57:30

Zalejt boosteem, takle už je mám cca. tři měsíce a jsou v pohodě.

NAnýzový dědek - Profil | So 26.7.2014 13:48:27

don Ferrari >> Třeba se bojí, že mu načaté zplesniví nebo tak něco podobného.

Ndon Ferrari - Profil | So 26.7.2014 13:26:07

Anýzový dědek >> tak v tom případě nechápu, proč se ptá, zda to mrazit, když to jsou hotovky :-D dá rozum, že je nechá jak jsou nebo vysušit

Narnošt - Profil | So 26.7.2014 12:22:33

Já bych nic nemrazil,nechal bych je vysušit na šutr.A hlavně pak nezapomenout naházet do vody,to je na vnadící fázi to nejdůležitější! ;-)

NAnýzový dědek - Profil | So 26.7.2014 11:49:22

don Ferrari >> To by ho snad napadlo napsat, že jde o mraženky ne?
Ale 20kg mraženek , kde to prodávaj?

NBlumik - Profil | So 26.7.2014 11:42:19

don Ferrari >> Ještě nema ,jde kupovat.

Ndon Ferrari - Profil | So 26.7.2014 11:17:52

Anýzový dědek >> a co když má mraženky? :-)

NAnýzový dědek - Profil | So 26.7.2014 11:09:48

Nechal bych ho jak je. Max. po otevření skladovat v uzaviratelném pytli někde v chladu a temnu.

Ndon Ferrari - Profil | So 26.7.2014 10:40:18

lesky - >> můžeš je nechat vysušit