Vlastní recepty a tipy na výrobu obalovaček

Ahoj,několik sezon se zabývám výrobou domácích obalovacích těst a rád bych znal vaše typy a rady,co konkrétně používáte za suroviny,recepty,konzervanty a vychytávky....Dík...Autor diskuse: Piškothonza - Profil , 29.6.2014 kaprařina - nástrahy, návnady

5x v oblíbených a 2x v ignorovaných.

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

Nrybářka I. - Profil | Ne 29.6.2014 12:08:59

Já si rozmočím půl rohlíku v mlíku pak ho vyždímu a přidám krmítkovou směs nebo rozemleté granule a dohustím sušenou smetanou do kafe.Drží to dobře a rybám to chutná. Přidat se tam dá cokoliv. Základ je ten rohlík který to dobře pojí vše.

NPolčis - Profil | Ne 29.6.2014 9:06:25

A co třeba kostka bujónu?Já to teda nezkoušel,ale pří vaření mně to napadlo.

NGRUPA - Profil | Ne 29.6.2014 0:31:27

Piškothonza - >> vezmu kousek belachanu, kapnu do něj trošku lososáku a vypracuju potřebné množství na obalení mojí kulky, potažmo kulek, nebo jejich částí. :-)
Rád si i koupím nějaké to těstíčko. Dřív jsme tomu moc nevěřil a nedával tomu ani velký význam, ale teď zkouším ledasco. :-)