Lužnice - Hutě

Zdravím,
mohu se zeptat jak to v létě vypadá s vodou v této lokalitě? Jedu tam na dovolenou a zajímalo by mě zda se tam dá rozumně chytat, jestli je tam dostatečná hloubka. Loni na Lipně jsme měli mělčinu a kluk si vůbec nezachytal (i když obdivuji jeho vytrvalost u vody), ale už se těší letos na vodu, tak bych ho zase nerad zklamal výběrem místa. Díky za odpovědi.
Autor diskuse: Bobator - Profil , 17.1.2013 všeobecné - revíry, cestování

Bobator - Profil | Pá 1.2.2013 15:14:36

Díky za popis, tohle by mělo být někde v Hutích nad mostem, tak doufám že snad tam někde půjde sednout, klukovi by nevadilo furt chodit, znáte to, ale já bych rád odpočal, nečeká mě jen rybařina:-)

František - Profil | Čt 17.1.2013 22:05:05 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ahoj, přímo na Hutích to v létě přejdeš v broďákách z jedný strany na druhou bez problému. Na vláčku tloušť, bolen nejaká štička, ale na bobkařinu je to fakt mělký a dost proudný jak píše Rybomil. Kdybych chtěl syn chytat na feeder nebo klasickou položenou tak asi kousek níž pod Lišky.

rybomil - Profil | Čt 17.1.2013 18:43:22 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

No záleží kde přesně na Hutích? Obecně na Hutích je to dost proudný a mělký, střídaji se tam dost proudný úseky s těma pozvolnějšíma a občasnýma prohlubněma. Loni jsem tam už např. vůbec nebyl, nahoře začla jet turbína tak mě to tam nějak neláká.
Tam chodím jen občas a jen vláčet navečer, někdy tam bývá víc rybářů, bo to jako že bývalo vyhlášený místo. ale vzhledem k tomu že je to dost daleko od spodního i horního jezu, nikdy to tam nebyla z mýho pohledu žádná sláva.Znám lepší fleky. Taky záleží na průtoku. Osobně bych zajel níž do Bechyně, nebo naopak nahoru, kde bývá ryba vyjetá.
Na feedr si tam asi někde najdeš pár fleků, kde se vyřádíš na skalákách aj. možná najdeš vytažený kapře, snad i amury ?
Možná kdo tam chodí častěji je na tom tam zcela jinak.

Bobator - Profil | Čt 17.1.2013 18:32:30

Nikdo nic?