Zruseni carp maraton tovacov 2012

co rikate na zruseni carpmaratonu tovacov,skrze neochotu ministerstva zemedelstvi
Autor diskuse: kajpann - Profil , 17.7.2012 kaprařina - závodní sektor

MilánekTT - Profil | Ne 29.7.2012 15:13:40

Proč to je Zrušeno ??Dejte mi vědět DÍKY

Unca - Profil | Ne 29.7.2012 15:00:15

Mrknato >> Co to zmanemá " okamžitě manipulovat s prutem"? Je to jen vzdálenost od prutů? Nemůžou to ovlivnit i jiny faktory? Nemělo by tam v tom RŘ toho být víc?

mexik - Profil | Ne 29.7.2012 9:41:59

Mrknato >> Plané řeči přeci nemůžeš nazývat přednáškou;o) To chce něco většího, nápaditějšího, založeného na nějakých podkladech. Když už ne na videu, tak aspoň v powerpointu, aby si posluchač něco odnesl;o)

Kocháč - Profil | Ne 29.7.2012 9:36:33

kakr >> od založení spolku už proteklo Smradkou hodně vody a i některé názory zaznamenaly z doby a logiky věci zásadní změny. Třeba ta nešťastná nonstopka na jezerech nebo směr co nabrala k-70 :o)

Mrknato - Profil | Ne 29.7.2012 9:34:21

mexik >> Zrovna se jí účastníš...... hned jsem si tě poznamenal.) Pošlu ti fakturu.

mexik - Profil | Ne 29.7.2012 9:25:30

Mrknato >> Tak můžeš občas nějakou přednášku udělat ty... Třeba někdo přijde;o)

kakr - Profil | Ne 29.7.2012 9:23:22

Kocháč >>
Nic Ti Petře nevyčítám, vím jaká byla doba, každý si myslel, že se zeměkoule bude točit opačně.
Realita je holt jiná.
Na druhou stranu alespoň něco děláte, na rozdíl od mnoha virtuálních hrdinů, kterých je MRK plný:-))

Mrknato - Profil | Ne 29.7.2012 9:21:53

Kocháč >> Spíš mě zaráží, že ve stanovách nemáte též podmínku nečlenství v ČRS, nebo MRS. Jako souběžní členové totiž porušujete jejich základní podmínky členství. Pak je i nasnadě že přednášky pro děti mohou být infikovány různými čudy, jako např. přednášky supermana Kuby Vágnerovic. I když je milován....

Kocháč - Profil | Ne 29.7.2012 9:19:16

kakr >> Bylo to dáno dobou kdy spolek vznikal, nadšení a všechno mít rychle a pořad nějaký akce a nápady a sny. Byli jsme jen čtyři a měli jsme velký plány jak prosadíme lov nonstop a horní míru a jak budem dělat závody a pořádat přednášky. Žili jsme rychle a nebyl čas na právniky. Od prvotní myšlenky to bylo jen pár dni k obdržení registrace od MV. Dneska už bych šel svou cestou, člověk má už i povědomí co by tam chtěl mít a jak. Tenkrát jsme to upekli hrozně rychle.

Kocháč - Profil | Ne 29.7.2012 9:07:12

Wright >> Máme snad nějakou povinnost aktualizovat stránky? Jsme občanské sdružení a stránky ani mít nemusíme. Děláme akce, které dělat chceme a že nejsou na stránkách aktuální informace není důležité. Mně osobně vůbec nevadí, že zrovna ty nic nevíš, ono to k tobě vlastně patří.

kakr - Profil | Ne 29.7.2012 9:03:41

Kocháč >>
Výborně, jen se prokázalo, že Stanovy MRS jsou tak dokonalé, že i slovutný ČMKS v nich našel zalíbení:-))
Tak na revanš, až bude na Mušově celosvětový kaprmaraton víme kam se obrátit :-))

Kocháč - Profil | Ne 29.7.2012 8:59:47

kakr >> Už nevím, ze kterých stránek jsem čerpal a čerpal a čerpal. Ano vzorem byly stanovy hlavně svazu. Podmínkou založení o.s. jsou stanovy a členové a smolit stanovy od základu se mi nechtělo jako se nechce lidem smolit s pravidlama závodu a ty z Tovačova kopčí spousta pořadatelů. Mohli by jsme svazu poskytnout tyto pravidla až bude pořádat světový šampionát v lovu kapři na Mušově :o)

kakr - Profil | Ne 29.7.2012 8:47:14

Wright >>
Malinko se rejpnu, v civilizovaných zemích se vždy uvádí materiály ze kterých bylo čerpáno.

Stanovy ČMKS jsou asi z 70% opsány a to doslovně ze Stanov MRS. Jen v nich chybí odkud se opisovalo:-))

mexik - Profil | Ne 29.7.2012 8:40:29

RST >> Koukám, že netrvalo dlouho a ryje se do Vás...aspoň vidíš, že se nemůžeš zavděčit každému..;o)

Wright - Profil | Ne 29.7.2012 8:37:42

RST >> zvyk je železná košile pane kolego. Možná by stálo za to alespoň jednou za rok ty stránky aktualizovat zejména s ohledem na akce a práci spolku, zatím se tak neděje. Protože napsat " nějak jsme si zvikli, že ať dáme na stránky cokoli vždycky se najde rejpal..." a přitom mít za celý rok 2011 zapsán Asuán, Tovačov a CSB a v roce 2012 také nic je trapné. vy totiž s výjimkou závodu tak nějak pozapomínáte informovat vůbec. Pokud je to opačně pošli link kde si o tom přečtu.
Ohledně LBB - zajímavé, ale platí stále to co jsme napsal.Pro mne je to na úrovni předsedy faul na stanovy a celkem zásadní.
Proč to nedáte do pořádku? Je to tak složité?

Kocháč - Profil | Ne 29.7.2012 8:35:33

Přátelé akce pro děcka jsou nejvděčnější a je tam pohoda, žádnej stres a komeřcní šaškárny. Bohu žel na provoz podobných aktivit jsou potřeba chechtáky a ty zase máme z těch carp show a carp maratonu. Každá akce má svoje, ale ty malé akce pro děcka mají pohodlnější atmosféru.

judas.d - Profil | Ne 29.7.2012 8:28:21

Wright >> Dobre ranko bývalí kamaráde.Dej jsi doutníček a pozdravuj TomToma.Ja myslím že zbytečnfě čeřiš vodu...

bremic - Profil | Ne 29.7.2012 8:22:29

Ajajaj...to zní tak nějak po česku

RST - Profil | Ne 29.7.2012 8:22:07

Wright >> Předseda nic odstraňovat nebude, poněvadž LBB není firma nebo jsi snad někde viděl ičo, eshop nebo něco podobného?? Ano na LBB stránkách je odkaz na prodejnu rybářských potřeb v Lobodicích ale stou mám společného pouze to, že přes ní chodím do práce a patří kamarádovy. Co se týká aktualizace stránek tak probíhá tak nějak průběžně, podle toho jak je čas. Nějak jsme si za ty roky zvikli, že ať dáme na stránky cokoli vždycky se najde rejpal kterej se snaží práci členů........ a tak nějak v poslední době radši děláme než píšeme.
Jak je vidět drahý kolego máš zřejmě správné informace.

Wright - Profil | Ne 29.7.2012 8:14:09

Kocháč >> ještě poslední vsuvka. Mohli by členové spolku aktualizovat své webové stránky tak, abychom my kritici mohli vidět všechny akce pořádané spolkem. třeba za poslední 2 roky? Samozřejmě pokud by to jen trochu šlo...bez posílání do prdele
A mohl by např. alespoň předseda odstranit své jméno v kontaktech jedné nejmenované firmy na výrobu koulí? Nebo alespoň nezvedat telefonáty na objednávky? Samozřejmě pokud by to jen trochu šlo...bez posílání do prdele?
Kultura členů roste? To jsem rád! Tady jsme v souladu...
a...máš prostor, reagovat už nebudu

Kocháč - Profil | Ne 29.7.2012 8:04:57

Wright >> To jsem rád kritiku :o)

Wright - Profil | Ne 29.7.2012 8:02:33

Kocháč >> moc hezké, hlavně takové nekonfliktní, podložené argumenty.
Chce se mi věřit , že máš pro všechno cos napsal dostatek podkladů...
Mimochodem máš máslo na hlavě...

Kocháč - Profil | Ne 29.7.2012 7:01:31

Wright >> Nechce se mi věřit, že máš v hlavě jen nasráno a chce se mi věřit, že kritizuje někdo, kdo dělá pro děcka tolik co kluci že spolku. Bylo by to pěkné.
Děláme přednášky pro kroužky MO a zrovna nedávno byl víkend mladých rybářů na Dešné, kde bylo 24děcek. Předseda v rybářině nepodniká a kulturně členové stále rostou, třeba už se nestane, že padnou pod stůl už kolem desáté, většina vydrží minimálně do půlnoci. A to je dost zásadní posun a kus práce. Tedy běž ze svým vyvrtáváním do prdele milej wrajte :o)

Wright - Profil | So 28.7.2012 14:03:12

Chce se mi věřit, že ČMKS zůstane ve stejném složení a že bude pokračovat v duchu svých stanov. Že závody na Tovačově potažmo na Asuánu skutečně nebyla jejich jediná akce, jak bylo deklarováno na stránkách ČMKS.
Chce se mi věřit, že díky výpadku letošního maratonu bude dostatek času na:

•Zasazuje se o rozvoj sportovního rybolovu, vytvoření podmínek pro vykonávání sportovního rybolovu, ochranu ryb a jiných vodních živočichů před nepříznivými vlivy a před škodlivými zásahy lidí, jakož i ochranu životního prostředí.
•usiluje o čistotu vod a ekologickou udržitelnost vodních společenstev
•provozuje jinou hospodářskou a obchodní činnost v souladu s obecně závaznými právními předpisy a posláním Spolku
•umožňuje svým členům podílet se na výkonu rybářského práva, zejména na sportovním rybolovu a rozvíjí jejich zájem o rybářství a o rozšiřování jejich znalostí v tomto oboru
•získává a organizuje mládež pro činnost Spolku a zajišťuje její odborné vedení a výchovu
•zajišťuje zvyšování odborné a kulturní úrovně svých členů a funkcionářů, vede své členy k respektování právních předpisů, k ochraně přírody a k účasti na obecně prospěšných činnostech

Chce se mi věřit, že bude také dostatek času na zamyšlení a nápravou nad odstavcem ve stanovách spolku (viz níže) ve spojení s jejich předsedou:

Za řádného člena Spolku může být přijata fyzická osoba starší 18 roků nepodnikající ve sféře sportovního rybolovu. Podnikáním ve sféře sportovního se rozumí, výroba a prodej rybářských návnad, nástrah a veškerého vybavení a potřeb použitelných ke sportovnímu rybolovu

Chce se mi věřit, že se spolek navrátí k původnímu účelu a nezúží svou činnost na pořádání dvou nebo třech placených komerčních závodů.

Možná, že díky zrušení komerčních závodů bude spolek většinu času věnovat mládeži a možná, že se opět navrátí k nekomerční podpoře rybařiny jako celku. Možná, že se opět vrátí k dobrovolným akcím jednotlivých členů a nezůstane jako doposud na bázi komerce.

A to bych si já osobně přál.
Wright

RST - Profil | Út 17.7.2012 16:53:28

Finnnp >> Čistit se nemusíš, ročník co jsi se ho účastnuil a snad i vyhrál sektor, NEPOŘÁDAL ČMKS ale jistý nejmenovaný slovenský kolega. Nic méně já na něm tenkrát také byl a to jako závodník. Byl sem i u losování a losvalo se dvoukolově, nejprve pořadí losu a potom samotné místo s tím podváděním si asi trošku mimo, proč by pořadatel - člen starbaits týmu SK měl nechat vyhrát Kučeru?? A ještě jedna poznámka ani hlavní pořadatel a ani Michal Tovačov před závodem nikdy neviděli natožpak aby na něm chytali takže logicky nemohli znát top fleky. Místo ze kterého tenkrát z Vondrlíkem vyhráli nikdy potom CMT nevyhrálo.

Jestli si vyhrál tepláky a nebo ne, nezjistím, jak už sem psal nepořádali jsme tento ročník maratonu. To že sis nepočkal na vyhlášení je tvoje blbost.

Gandhi - Profil | Út 17.7.2012 16:35:10

Finnnp >> ty dokumenty asi nebudou :))tento maraton pořádal úplně jinej subjekt v jinym termínu a nevím jestli jsou na internetu k dohledání výsledky?

Netipa - poslední hrdina MRKu - Profil | Út 17.7.2012 16:03:40

Mrknato >> ani útěchy? Já myslím, že tepláky jsou ideální cenou útěchy. Ty se dostávaj i na olympiádě.

Finnnp - Profil | Út 17.7.2012 16:02:26

Sežnte někdo dokumenty závodu z roku 2006.At se mohu očistit.Mě to nejde.

bremic - Profil | Út 17.7.2012 15:58:17

Co je to ta prestiž u těchto typů závodů? Jen skromný dotaz. Děkuji za info.

Mrknato - Profil | Út 17.7.2012 15:56:31

Netipa - poslední hrdina MRKu >> Předskokanům se ceny nedávaj....

Netipa - poslední hrdina MRKu - Profil | Út 17.7.2012 15:55:47

Pvl >> Naopak. Přišel jsem rozluštit záhadu ohledně nedodání cen vítězům mínus druhého ročníku

Pvl - Profil | Út 17.7.2012 15:54:10

Netipa - poslední hrdina MRKu >> Přišel jsi sem jen prudit co ?

Netipa - poslední hrdina MRKu - Profil | Út 17.7.2012 15:52:24

Finnnp >> asi jo

Finnnp - Profil | Út 17.7.2012 15:51:18

Netipa - poslední hrdina MRKu >> Tak to bylo v roce 2006.Ale když je to od roku 2007.Tak asi lžu.

Netipa - poslední hrdina MRKu - Profil | Út 17.7.2012 15:48:37

Finnnp >> Ty pocem. Mi je maraton ukradenej, ale tohle mě zaujalo. Takže maraton se datuje k roku 2007, kdežto tys tam byl jako přemotivovanej srdcař už dva roky předem, vyhrál jsi sektor a nedostal jsi cenu? No a není jim to blbý, že ti tu cenu aspoň dodatečně neposlali? Co to je za chátru?
Je dobře, že si stěžuješ. Aspoň otevřeš oči ostatním a třeba se otevře Tovačovská kauza z roku 2004, kdy výhru neobdržel vůbec nikdo

Poušťák - Profil | Út 17.7.2012 15:39:45

Kocháč >> ahoj určitě jo..o))

Pvl - Profil | Út 17.7.2012 15:37:18

Poušťák >> Ba ne , to byly fusekle barvy "signální "

Finnnp - Profil | Út 17.7.2012 15:36:35

Pvl >> Cha Cha Cha.........Já radši nebudu reagovat.....,protože ty jsi nepřišel diskutovat,ale opruzovat.......Já uznávám,že jsem se do toho trochu zamotal,ale co jsem napsal je čistokrevná pravda.