Cibule a ryby v kuchyni

Zdravím všechny kuchtíky a kuchtěnky,
Já osobně cibuli miluji na všechny způsoby, ale nikdy jsem ji nezkoušel v kombinaci s rybou.
Jaké jsou vaše názory? :-)
Autor diskuse: *76* ~ Digo Adios! - Profil , 26.6.2012 všeobecné - ostatní

Anýzový dědek - Profil | Út 26.6.2012 23:10:32

rover >> já si taky myslím, že raději zůstaneš u svého...o)))

rover - Profil | Út 26.6.2012 22:27:34

Anýzový dědek >> Já tam k "vám" párkrát do měsíce zarazím, resp. na druhou stranu, ...mohu zodpovědně říci, že bych s tebou neměnil, ...promiň :-)
Nicméně skvělé kšeftíky "odtamtud" si ujít nenechám, ...zaběhlý kolotoč :-)

Anýzový dědek - Profil | Út 26.6.2012 22:21:16

rover >> tak si to pojd vyměnit.o))

rover - Profil | Út 26.6.2012 22:19:02

Anýzový dědek >> Brnkni na jeho "strunu", ...a bude posvícení :-) Jak já ti tu "příhraničku" závidím ... :-)

Anýzový dědek - Profil | Út 26.6.2012 22:13:35

rover >> Germán je kurv, ten nedá ani 20centíků diška...o)))

rover - Profil | Út 26.6.2012 22:04:50

Anýzový dědek >> "Samodomovýroba", ...přespolní germán ocení originalitu s geniální myšlenkou, ...to je jasné. Myslím, že se "válíš" na hromadě peněz draku ... :-)

Anýzový dědek - Profil | Út 26.6.2012 21:57:36

rover >> jj, jen ten kalolis a sušička mi chybí ve výbavě ..o)))

rover - Profil | Út 26.6.2012 21:56:09

Anýzový dědek >> Aha, ...mrknul jsem, Cheb, Aš, ...pořádně to švábům "opal" ! :-)

Anýzový dědek - Profil | Út 26.6.2012 21:53:27

rover >> ty máš asi špatnou orientaci jsem na Západě, a prodával bych to výhradně Němcům jako laxativum...o)))

rover - Profil | Út 26.6.2012 21:49:55

Anýzový dědek >> :-)))
Když to "dáš", budeš geroj :-) , ...tam u vás na severu jsou věci, které se jakýmsi nepochopitelným způsobem zásadně liší, od těch našich, ... ale jezdím k vám přesto rád ! :-)

Anýzový dědek - Profil | Út 26.6.2012 21:39:32

rover >> hm přemýslím o kalolisu a prodeji jako hrachové polévce BIO...o)))

rover - Profil | Út 26.6.2012 21:34:21

Anýzový dědek >> Hmm, ...tento problém se "tiše" rozšiřuje úplně všude, mám problém si v té vodě i "umýt" ruce, ...začnu si nosit "vlastní " ... :-) :-(((

Anýzový dědek - Profil | Út 26.6.2012 21:30:07

rover >> tak díky.. Nedaří, bo je tu hnusná hrachovka...((((

rover - Profil | Út 26.6.2012 21:27:48

Anýzový dědek >> Dost dobrý, ...já věděl, komu mám dát "reakci" :-)
Doufám, že se ti daří chlape !

Anýzový dědek - Profil | Út 26.6.2012 21:24:14

rover >> I ty prute...o))))

rover - Profil | Út 26.6.2012 21:21:51

Anýzový dědek >> Klid, ...jen se bavím, ...jsi tu jeden z mála, který "má" myšlenku ... :-)

PYTLAKS - Profil | Út 26.6.2012 21:19:34

*76* ~ Digo Adios! - >> takový pečený kapr na cibuli a bramborách to je něco,kapra rozřízni na dvě půlky,posyp kmínem,posol a polož do pekáče ve kterém jsou na kolečka nakráté brambory a cibule,to posyp majoránkou ta to krásně provoní a ochutí,solí nešetři,protože ryba i brambory ji snesou hodně,pak to šoupni do trouby

Anýzový dědek - Profil | Út 26.6.2012 21:19:31

rover >> Pročpak?...o)))

Anýzový dědek - Profil | Út 26.6.2012 21:19:12

retrívr >> to je moje dobrota..o)))

gx1 - Profil | Út 26.6.2012 21:16:54

Udělat z kapra filety,ve hřbetní části nařezat ostrým nožem,tak 3mm od sebe(neproříznout kůži)Osolit, opepřit (či jinak okořenit) Do pekáče dát cibuli na kolečka,na to položit toho kapra,celého potřít obyčejnou hořčicí(nebo jinou,dle chuti) a to celé zasypat na proužky nakrájenou cibulí (hodně) dát péci.Podléváme vypečenou šťávou.

rover - Profil | Út 26.6.2012 21:10:32

Anýzový dědek >> Eskamotére ... :-)

retrívr - Profil | Út 26.6.2012 21:09:14

Anýzový dědek >> Tak to neznám.

Anýzový dědek - Profil | Út 26.6.2012 21:07:13

retrívr >> já ted jen hlídám lípy, abych si nasušil květ na vánoční štiku s lipovým květem, pod ni taky občas dávám cibuli do marinády.

retrívr - Profil | Út 26.6.2012 21:04:19

Anýzový dědek >> Na to se těším celý léto.A kysaný s cibulí.

Anýzový dědek - Profil | Út 26.6.2012 21:00:36

retrívr >> jejda červené zelí s křenem....o)))
sakra proč sem lezu, když jen slintám na klávesy...o)))

retrívr - Profil | Út 26.6.2012 20:57:56

Anýzový dědek >> To neznám, je to ale dobrý.Já to znám z Krkonoš, barák bez zeláku tady nikdy nebýval.Teď je to trochu jiné, zelí se ale konzumovat nepřestalo, zvláště červené.