veletrh Brno 2012 - jak se Vám líbil

Ahoj kolegové, tak máme po veletrhu, jakpak se Vám zamlouval letošní ročník, nešla si nevšimnout výmněna pavilonu P za F, který je menší. Jaké máte další postřehy?
Autor diskuse: zaplosak - Profil , 11.3.2012 všeobecné - ostatní

Palica_von_zvreca - Profil | Ne 10.3.2013 10:23:12

draveček >> Boat007 jsem si vyhlídnul už loni na FF. Na konci loňského roku zakoupil a ještě jsem je ukázal kamarádovi a ten si koupil taky. Čluny vypadají skvěle a kvalitně za bezkonkurenční cenu.

NeBeroun alias Qwert - Profil | Ne 10.3.2013 10:12:07

normální tržnice... jako každý rok :-)

Pallermo - Profil | Ne 10.3.2013 10:04:14

cauky chtel bych se vas zeptat koukal jste nekdo na novinky na hlasice Vimarco v pro 6 ? jak se vam zamlouvaji a vypadaji diky.

draveček - Profil | St 14.3.2012 16:05:58 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Veletrh mě nijak neoslnil,chybělo mi tam zastoupení firem SPORTEX A COLMIC.Spousty novinek má například f.SPRO a jiní.Utěchou mi byl,alespon stánek se čluny BOAT 007,kde jsem si vše prohlédl a poradil se s prodavačem,který vědě o čem mluví.Ceny byly velmi zajímavé,čluny s laminátovou podlahou od 14000,- a 5 letou zárukou.Hezký stánek mělo MIVARDI a LK baits.Trapárny jako prodejci ponožek,klobásek a jiných ptákovin,raději nebudu komentovat,bylo jich tam na mě tentokrát moc!!!

Bucho - Profil | St 14.3.2012 15:17:25 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Za mě spokojenost, jednalo se o moji první návštveru rybářského veletrhu a strávil jsem tam cely den. Nějaké věci nakoupil, par přednášek zhlédl, ošahal pruty, ke kterým se jen tak nedostanu a zjistil, že mezi prutem za 1500 a 8000 je opravdu rozdil :)

zaplosak - Profil | St 14.3.2012 15:01:58

Co se mi líbilo - na stánku jet fish mě obsloužil Jarda Těšínský,i jsme si chvilku skecli,to bylo fajn a myslím že to dobře působí i na kolegy - teda když Těšínského poznají že, vedle u Nikla to bylo naopak - po Niklovi ani stopa a prodavači - kup a val...

jirka mz - Profil | Po 12.3.2012 20:12:55 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

mě se výstava moc nelíbila, jezdím tam pravidelně už tak asi 8 let a příjde mě že čím dál víc je vidět na každém stánku boilí, dipy, pelety, .... sem tam plavačka, a to je tak všechno, jasně jsou tam feedrové pruty, nějaký vláčáky, to je okrajová záležitost. Napřiklad mě tam chyběla Sona, ten Dragon, a hodně dalších značek.
to motosalon byl mnohem lepší, ale taky to nebyla proti minulému (2010) žádná hitparáda, kor když ve stejném termínu byla výstava v Praze. Chyběly tam třaba Suzuki, Ducati, Husqvarna, ....

Ranař - Profil | Po 12.3.2012 12:52:21

My se výstava líbila, nevím jak vám. Kdo chtěl tak vše mohl bez problému projít, já osobně jsem prohlídce věnoval 5 hodin a v pohodě. Dalo se dobře pokecat a nechat si poradit, popřípadě vysondovat nějaké rady. Jediná nevýhoda byla v tom, že jsem si některé věci okoukl, šel se podívat dál, ať nekupuji vše hned na začátku a potom jsem měl smůlu, protože to bylo prodáno. Buď to bylo kvalitní zboží, nebo měli jeden kus na stánku :-) Dále se na stáncích lišila cena a to podstatně, přitom se jednalo o stejný výrobek, takže to chtělo projít a najít levnější stánek. Byl jsem tam v pátek a lidi, tak akorát. Občerstvení se dalo taky koupit, záleželo kterými dveřmi člověk vyšel ven. Takže za mě spokojenost, fakt jsem si to užil :-)))))

Soulfish - Profil | Po 12.3.2012 12:35:04

zaplosak - >> v podstatě nic moc - zvláště blešivec mě zklamal a to opravdu hodně - měl jsem i o něco zájem.. ale prutů tam bylo na můj vkus dost málo a když už, tak půlka nesla vznosné jméno "silstar"

čeho tam bylo opravdu mrtě, tak to byl koulís a koulísové věci k tomu.. jinak jsem to teda čekal lepčavější

GTdpcfix - Profil | Po 12.3.2012 12:25:21

pro me je Brno rok od roku vetsim sklamanim:(chybi mi znacky jako treba sportex,dragon atd.atd.mrzi me ze vetsi znacky uz se taky nechcou prezentovat nejak extremne hodne jako v minulosti...dyt jeden z nejvetsich stanku byl kingfisher a ruku na srdce to neni ma oblibena znacka(nechci se nikoho dotknout)
ale jedine co me tesi ze jsem na BVV nejel jen kvuli motorek....protoze motosalon byl nejvetsim propadakem a uprimne lituji me kamarady kteri ujely 300km jen kvuli motorkam ktere jsem mely za hodinku zkouknute

Lee-Haney - Profil | Po 12.3.2012 12:07:53

No abych pravdu řekl tak bych na výstavu ani nejel,nebýt toho že přátelé jeli na výstavu motorek.Tak jsem si řekl že se tam po delší době mrknu.Jak to shrnout.No upřímně jsem od výstavy tohohle typu moc nečekal,protože to není ani tak výstava jako hromada prodejců na jednom místě.Prostě jsem si připadal jako ve velikém obchodě.Blouňal jsem mezi stánky a hledal jsem co by mě zaujalo.No moc toho nebylo.Tyhle výstavy jsem vždy bral jako to si něco ošahat a po rozvážení doma to přes net koupit.Viděl jsem Kubíka Vagnerů,koupil nějaké levné třpytečky a to je asi tak vše.Škoda že jsem neviděl v akci ty upravy ryb,protože v době kdy jsem tam byl měli pauzu.Gaglání kaprařských špiček na podiu mě nijak nezajímalo tudíž jsem to zabalil.Chtěl jsem si tam osahat jeden druh multíku od shima,neměli je.Chtěl jsem si ošahat sumčáky od sportexu-nebyly tam.
Asi nejvíc z celeho výstaviště mě zaujalá výstava děstkcýh potřeb či co to bylo.Byly tam modely ponorek,bitevních lodí,aut bagrů atd a byla to opravdu dobrá podívaná.
Abych to shrnul.Nebylo to špatné,ale nijak mě to nenadchlo.

loveckaprů - Profil | Po 12.3.2012 11:57:51

Myslím, že letos se to velmi povedlo, zajímavý mi přišel např. konkurenční boj mezi stánky,, které se podle mě velmi přetahovali o každý haléř. Na nových navijácích jsem udělal slevu 5000... jen díky tomu, že je tam měli na dvou stáncích a prakticky mi jen nabízeli čím dál větší slevy. Navíc mě zklamal Flajzar. Neměl nic kmoc k vystavování, a myslím, že i ochota ze stran vystavovatelů byla velmi špatná. Z čeho sem byl nadčen (ironicky) bylo, když za mnou sem tam přišel nějaký dědek, díval se mi přes rameno když mi prodejce něco ukazoval a po půl hodině se mě zeptal co to je a k čemu to mám. Ale to už není problém výstavy. Chyběli mi některé stánky, jako sportex, Nash, A hlavně tam nebyla jediná firma, která by prodávala echoloty. o který jsem měl letos zájem. No tak jak tak traceno 10K + dal jsem si supr klobásku :)

natas - Profil | Po 12.3.2012 11:51:37

Letošní považuji za jeden nejhorších v historii. Monotoní převládající výběr z plavačkových prutů asi nebylo to, pro co většina účastníků šla. Oblast kaprových prutů velmi slabá. Navijáky bída v bleděmodrém. Většinou průměrná kvalita za vysokou cenu. V obou druzích zboží téměř bez novinek, spíše ležáky.V oblasti mořského rybolovu slabá nabídka prutů a navijáků, avšak nabídka nástrah velmi dobrá. Nabídka boili vysoká, poptávka přiměřená k zájmu o tento typ rybolovu.Háčků, šňůr, vlasců, olov atd. bylo v dostatečné nabídce.
Pozastavím se o úvahách o spojení s Techagro.Připojuji se k názoru mnoha vystavovatelů, že spojení se zemědělskou technikou bylo dobré a celkový zájem byl větší. Mě osobně toto spojení nevadilo a člověk se rád podíval do kabiny moderní techniky, která se přiblížila v pohodlí moderním osobním automobilům a v různorodosti displejů je překonává. Jsem přesvědčen o tom, že určitě více zájemců šlo brouzdat mezi zemědělskou techniku, než mezi kočárky a hračky.

giero - Profil | Po 12.3.2012 11:40:12

Hoj, jezdím na výstavu už takových 6 let možná i víc. Nejhorší to bylo asi fakt v tom roce 2010, ale už se to pěkně zvedá. Letos mě tam, ale chyběli nějaké stánky jako Raven, Byron, MRK :). Pěkné misto na velký výběr a utracení peněz za novou plavačkovou výbavu. Naštěstí se mě podařilo sehnat voucher zadarmo, protože jsem tam šel i kvůli motorkám. Nějaké foto z motorek najdete zde:
http://www.motorkari.cz/clanky/moto-novinky/hostesk​y-a-modelky-na-vystavach-20895.html
http://www.motorkari.cz/clanky/moto-novinky/motosal​on-klobasy-20892.html
http://www.motorkari.cz/clanky/moto-novinky/vystava​-motosalon-odstartovala-20871.html

aleš vavřina - Profil | Po 12.3.2012 6:51:01

Pvl >> A jak to řeší myslivci na Silva Regině?Ti myslíš že mají nižší cenu? Každý z vystavovatelů si musí jasně stanovit priority : pouze propagace x pouze komerce x propagace podpořená komercí. V případě Rybaření je to dle mého pouze komerce. Letos jsem nebyl poprvé za celou dobu konání veletrhu Rybaření v Brně. Proč??? V případě návštěvy by mou prioritou bylo se seznámit jak s novinkama, tak s kompletním sortimentem vystavovatelů. Na něco takového jsem v letech 2010 a 2011 mohl zapomenout. Taky rybářské svazy MRS a ČRS by se mohli domluvit, jeden veletrh ze tří vybrat a stát se u něj jakýmsi garantem kvality. Při návštěně veletrhu přeci nejde jen o prodej, ale i o předvedení široké veřejnosti toho, o čem vlastně veletrh je, jací jsou lidé pro něž je pořádán, jaká je historie i současnost oboru. Tohle na veletrhu Rybaření zoufale chybí. Tak asi proto jsem na něj nešel a byť rybář, tak se těším na Silva Reginu - tento veletrh má úroveň a jeho návštěva je i jisou společenskou událostí. No a na TechAgru se podíváme s klukem na traktory. To je další věc - odtržení Rybaření od Silna Reginy, TechAgra, Animal Vetexu připravilo Rybaření o řadu návštěvníků.

Kovis - Profil | Po 12.3.2012 5:29:40 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ahoj, podle mně to bylo dobry. Byl jsem tam už ve čtvrtek odpoledne. Lidí bylo sice dost ale dalo se to. Hlavní je, že jsem sehnal vše co jsem chtěl a samozřejmě i něco co v plánu nebylo :-). Další pozitivum bylo, že jsem vytáhl i manželku, protože chtěla na výstavu Pro dítě. Bylo to pěkně prožité odpoledne.

kut - Profil | Ne 11.3.2012 19:04:19 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ahoj.s dcerou jsme dorazily už na devátou kdy bylo ještě relativně málo lidí na obhlídku.Na lístku jsem měl napsáno co potřebuji-a to taky za zajímavé ceny nakoupil.Sice bylo méně vystavovatelů,ale aspoň se dalo procházet.Na těch pár docházek za rok byl veletrh pro mě dostačující.Po desáté hodině utraceno 6 táců a hurá v největším náporu odjezd domů rozbalit novej fídr a nachystat na novou sezonu.Za mě spokojenost.

TWIN 69 - Profil | Ne 11.3.2012 18:27:21 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

zaplosak - >> Ahoj,letos spokojenost.Potkal jsem několik známých,dobře s nima pokecal.Něco málo nakoupil.Příjemně strávený sobotní den.

Dunik - Profil | Ne 11.3.2012 18:22:18 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Zdarec,výstavu v celku hodnotím kladně aš na pár maličkostí ale třeba se to časem podá.Co se týče pavilonu,tak to je mi celkem aji jedno,spíš mi vadilo rozmístění stánků,bylo to dost rozházený,sice v řadách ale kolikrát nebylo na pohled poznad kdo že to je za vystavovatele teda kromě zastoupení velkých jmen které všichni známe a kdo tam byl tak určitě ví.Pár firem mě příjemně překvapilo ne jenom přístupem ale i příjemnými výstavními cenami,což se nedá říct o všech.Nejvíc mi asi vadil fakt že výstava probíhala zároveň s motosalonem a freestylem,v Sobotu tam bylo lidí jak hnoja :-)A když jsme chtěli zajít někam na pivko tak venku žádné stánek se škopíkem jen v restauraci a tam to byla hrůza největší že jsme koupili vodu ve flašce a mazali jsme s přítelkyní ještě okouknou kočárky který budem potřebovat co nevidět :-)
Toď moje pocity z výstavy

Sprachys - Profil | Ne 11.3.2012 18:00:57

jediný co mi chybělo bylo RSP s Dragonama, jinak pohoda...

Grasel - Profil | Ne 11.3.2012 17:49:35 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Protože jsem vloni nemohl kvůli práci,tak jsem se letos hodně těšil,ale teda moc mě ta výstava nenadchla..Bylo to takový jakýsi divný,malej pavilon,sorta vystavovatelů ta stejná,v podstatě nic novýho,jedinej přínos vidím v tom,že na takových to akcích si lze prohlídnout ,,in natura" věci který pak stejně koupím na netu.Sice je fakt,že jsem se neudržel a domů se mnou putoval feeder od shíma za bůra,ale jinak moje plány o nákupech se smrskly na to,že jsem si od pár výrobců vzal leták nebo kontakt..
Doufám že příští rok to bude o něco málo lepší.

Erva - Profil | Ne 11.3.2012 17:42:49

Ahoj ,podle mě jak tu již někdo naznačil měla letošní výstava stoupající tendenci ,oproti rokům předešlím , podle mě ubylo vystavovatelů ,tudíž menší pavilon ,ale takový vystavovatelé kteří měli na pultě samé krámy a chyběli jim jen šikmé oči klidně oželím ,jako pozitivum byla podle mě vstřícnost vystavovatelů poradit ,případně dát i nějakou slevu ,teda alespon u některých a co se týká zboží že bylo už v pátek doprodáno ,tak můžu ubezpečit že některé zboží neměli na pultech hned ve čtvrtek v 9 hodin nebo bylo vyprodáno už před výstavou ,za mě, oproti letem předchozím zlepšení o min. 100%.

tazzmenka - Profil | Ne 11.3.2012 17:39:08

už jezdím na veletrh 4 roky a pokaždé to bylo v F kromě roku 2010 a to kvůli Agrotechu.Pokaždé se mi tam líbí a teď jezdím první den jelikož později už není takový výběr kvůli vyprodání,aspoň u některých vystavovatelů.(Prostě kdo dřív příjde ten dřív bere:D)No jo měli jsme sebou 8 táců a pořád málo:-((Na příští rok musím tedy našetřit:-))Už teď se těším.
Petru zdar.

medvěd12 - Profil | Ne 11.3.2012 17:26:32 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Nějak jsem postrádal zastoupení takových značek jako třeba Fox, Nash atd...

Pvl - Profil | Ne 11.3.2012 17:18:38

Dimmu >> Víceméně jsem narážel na tuto větu .
Co mě však štve je fakt, že víc než výstava se jedná o mega prodejní akci a byznys vystavovatelů. EDIT toť vše zdr ..o§)

Dimmu - Profil | Ne 11.3.2012 17:15:51

Pvl >> Nevím jak bych to řešil, možná by stačilo nevyprodat to do posledního kusu a nechat tam jeden vzorek na čumendu! Ale jak jsem psal - v globálu spokojenost...

Pvl - Profil | Ne 11.3.2012 17:11:16

Dimmu >> Jak by jsi to řešil ty -být v kůži vystavovatele ? Předem upozorňuji s níkým z nich nemám nic společného !!

zaplosak - Profil | Ne 11.3.2012 17:02:03

Nás bylo 5 kamošů a sme to mělo projitý za chvilku loni tam toho bylo víc, alespoň sme se na tom shodli my, no svou odloženou dvojku jsem tam nechal jao nic že...

Dimmu - Profil | Ne 11.3.2012 16:53:29

V r.2010 byla výstava spolu s JZD otřes. Takže z tohoto důvodu loni absence. Letos jakžtakž spokojenost. Co mě však štve je fakt, že víc než výstava se jedná o mega prodejní akci a byznys vystavovatelů. V pátek už některé věci na stáncích vůbec nebyly z důvodu vyprodání, což mě celkem nasr*lo, chtěl jsem si některé věci prohlédnout a smůla...

zaplosak - Profil | Ne 11.3.2012 16:45:59

Tak jsme se asi spletli, jelo nás 5 a všem se nám zdálo to efko malý, eště sme si říkali že to péčko bylo lepší - co máte proti péčku...? Žert, tak se omlouvám.. :-)

elhierro - Profil | Ne 11.3.2012 16:43:42

zaplosak >> pleteš se. S traktorama to bylo v pavilonu P v roce 2010.

afjee - Profil | Ne 11.3.2012 16:42:39

zaplosak >> Nebylo, loni to bylo v Fku.

zaplosak - Profil | Ne 11.3.2012 16:41:55

elhierro >> Loni to bylo v pavilonu p

elhierro - Profil | Ne 11.3.2012 16:31:57

zaplosak - >> Pavilon P za pavilon F byl zaměněn již v loňském roce. Řeknu to jednoduše: Výstava má po roce 2010 stoupající tendenci.