pop-up Berkley Gupl Carp

Dobrý deň, chcem sa opýtať na pop-up Berkley Gulp Carp pretože mám záujem o ich kúpu. Aké máte skúsenosti? Aké ryby ste na ne pochytali? AKá príchuť vám najlepšie šlapala? Foto úlovkou a montáži s týmito boilies sú vítané.

ĎAKUJEM
Autor diskuse: adam.fsh - Profil , 22.2.2012 kaprařina - nástrahy, návnady

Aká príchuť sa vám najviac osvedčila?

A) Tuna/Spice57%

B) Seafood one7%

C) Halibut/Crab7%

D) Pineapple Fever7%

E) Fresh Fruit One7%

F) Irish Cream14%

Od 22.2.2012 hlasovalo 14 čtenářů.

VAN's - Profil | Čt 18.5.2017 22:15:49

hanyking >> Vyrábí, jen už to není Berkley Gulp Carp, ale nově Carp Only. Kvalita stejná, ale více nových produktů a lepší vývoj než pod Berkley.

hanyking - Profil | Čt 18.5.2017 10:26:27

tak berkley pop up se už nevyrábí?

VAN's - Profil | Čt 18.5.2017 9:16:01

adam.fsh - >> A ještě jedne čerstvá zpráva.

Ccelá společnost Carp Only, včetně továrny a výroby je od letošního roku přestěhována do České republiky.

Tento velký krok, dynamicky rozvíjející se značky přinese na český a slovenský trh nový směr v kaprařině. Návnady a nástrahy budou vyvíjeny na českých a slovenských vodách, konzultovány s českými a slovenskými kapraři, na míru stavěny požadavkům českých a slovenských vod a budeme se snažit přinášet na trh takové produkty, které si žádají naši zákazníci.

Jak již víte, značka Carp Only je francouzská značka, kde Francie je považována za jednu z největších velmocí ve vývoji a výrobě krmení. Tento punc kvality bude zachován a navýšen o znalosti z české a slovenské kaprařiny.

Doufáme, že tato změna je pro Vás příjemným potěšením a věřte, že se v budoucnu máte na co těšit.

VAN's - Profil | Čt 18.5.2017 9:14:38

adam.fsh - >> Ahoj, nevím jestli jsi to zaznamenal, ale od roku 2014 došlo ke změně značky Berkley Gulp! Carp na Carp Only.

e nám potěšením Vás informovat, že na český a slovenský trh vstupuje nová kaprová značka, která nahrazuje doposud působící značku Berkley Gulp! Carp. Kaprový program Berkley Gulp! Carp ke konci roku 2014 ukončil svou výrobu.
Evropsky uznávaný odborník v oblasti návnad a nástrah a bývalý zaměstnanec společnosti Pure Fishing Frans de Ceulaer, jeho syn Filip de Ceulaer a bývalý marketingový manažer a skvělý rybář Pascal Grillot koupili všechny stroje od společnosti, na kterých byl doposud vyráběn kaprový program Gulp! Carp a celou výrobu přesunuli do Francie, aby mohli začít budovat svou vlastní značku.
Frans při jednom rozhovoru pro evropský časopis Tackle Trade World prohlásil: "Po dobu působení ve společnosti Pure Fishing byly položeny silné základy kaprové značky Gulp! Carp, na které bychom chtěli v budoucnu navázat. Po několika letech se společnost rozhodla ukončit výrobu. To je naprosto v pořádku. Jednalo se o strategické rozhodnutí. A nyní se chceme naplno věnovat naší značce Carp Only!"
Carp Only je rozděleno do dvou výrobních závodů v blízkosti Paříže, první je využíván k výzkumu, vývoji a produkci tekutých přísad, které si značka vyrábí sama ve spolupráci s místní firmou zabývající se vývojem aromat pro rybařinu, ale také i například pro alkoholový průmysl jako je společnost Jack Daniels a druhý je zaměřen na výrobu a testování návnad a nástrah, kde vznikají finální výrobky, které odtud putují k zákazníkovi.
Jedná se o velký projekt s obrovskou výzvou do budoucnosti. V rybářském byznysu se pohybuji více jak 30 let a za tu dobu mám silné jméno a silnou síť prodejců, což je první a důležitý krok k úspěchu dodal Frans de Ceulaer.
Chtěli bychom vzkázat všem příznivcům sportovního rybolovu, že pokud jste byli aspoň částečně spokojeni s Gulp! Carpem, tak věřte, že Carp Only bude v budoucnu ještě silnější a bude se Vám snažit přinášet na trh jen ty nejkvalitnější návnady a nástrahy na lov kaprů.

kazi54 - Profil | Čt 18.5.2017 8:15:11



Pineapple Fever dobra volba pouze mam jen velky prumer.Cau

hanyking - Profil | Čt 18.5.2017 0:53:13

Od berkley mám ananas a chytá luxusně. Asi moje nejlepší popky. Ale nejdou koupit v malých velikostech.

Tomass22 - Profil | St 22.2.2012 15:16:33

adam.fsh >> Ahoj ,plovky od nich nepoužívám ,ale potápivé béčko funguje v pohodě .Loni chytáno na H/C a Tuna a spokojenost.

adam.fsh - Profil | St 22.2.2012 12:56:01

Ospravedlňujem sa má to byť Berkley Gulp Carp.