Tretorn gumová obuv - zkušenosti?

Ahoj, zajímalo by mě, zda máte zkušenosti s toutu značkou, rozhoduju se o koupi holinek Tretorn. Chtěl bych každopádně zateplenou, abych mohl v klidu chytat v teplotách okolo nuly. Díky za všechny rady a tipy

Palica_von_zvreca - Profil | Po 24.10.2011 16:47:20

No já jsem si vybral přesně ty co jsou na obrázku a to jsou konkrétně Atlantic, např. zde http://lesazahrada.cz/index.php?nid=6746&lid=CZ&oid​=1606913&tabpage=15&taboffset=0&ts=1&epc=A%2004 . Měl jsem tu čest vyzkoušet Bore - to je základní model a líbily se mi jak z hlediska estetického, tak i pocitově.

nofish - Profil | Po 24.10.2011 15:21:33

Palica_von_zvreca - >> luxus. Opravdu dobré holinky, které celkem dost vydrží. Myslím nošení běžné-pracovní, ne jen na ryby. Já si místo nich kupoval vždy Novesty (nyní vulkan) protože byly levnější a víš jak to je v zaměstnání. no a tím pádem se fasovaly i na doma :-). Prostě a jednoduše, kvalitní botičky co něco vydrží. Nevím, které sis vybral přesně, ale pokud se jedná o jedny z těch cco jsou označovány "profi" tak bych se jich fakt nebál, co jsem zkoušel tak byly fajn a kolegovi vydržely (měl je jako jeden z mála) 3 roky nošení v práci (rybařina).