Jak krmíte boiliem??

Když jste třeba na řece a máte několik druhů boilie, krmíte jen jedním druhem nebo více druhy? A co když se několik dní nedostáví záběry a krmíte jen jedním druhem? Zmeníte ho, nebo čekáte a zkoušite jen různé příchutě na háček... Sám osobně nemám vyhraněný názor a nekdy to udělam tak a někdy jinak, jak je to nejlepší? díky
Autor diskuse: Honza - Profil , 11.7.2004 kaprařina - nástrahy, návnady

jarda - Profil | Po 12.7.2004 9:42:03

Honza: To že do sáčku přidáš několik kuliček bolies zvětší pachovou stopu a kapr optížněji rozezná návazec ikdyš u starších profesorů a prochytanejch ryb je to naopak čím méně krmení tím menší podezdření.Při použití pva již nedokrmuji ze břehu v pva maš zakrmeno velice přesně a není potřeba tam házet kila krmení.

Rybář - Profil | Po 12.7.2004 8:26:13

Omlouvám se (zejména Honzovi), že neodpovídám, ale přidávám otázku. Na boilí jsem ječtě nechytal. Má smysl dát na vls boilí a k tomu do pva ppřodat další kuličky a nahodit? Nebo bude výsledek stejný jako kdybych nahodil na břeh?

jarda - Profil | Ne 11.7.2004 23:43:39

To co uvádíš je asi nejběžnější spůsob skus nakrmit lechce partiklem a na něj položit pva z peletama a boliem na které chytáž na druhej prut dej jinou příchuť ze stejným partiklovým základem pokud máš dost času a záběry se nedostavují skus chytat na samotný partikl a zjisti jestli ryby mají zájem o nástrahu pokud zbírají a dostavují se záběry změň bolíes za jinou príchuť není to všelék ale mě a kolegům to celkem funguje.Ještě jedna věc někdy stačí zmněnit rozměr bolies a nechat příchuť př.z 20mm na 14mm.Tenhle recept není na krátké náštěvy vod ale na delší akce. Ať se ti daří: