- Otázky a diskuse
- Seznam
- Diskuse
Sumci na grilu
- Zobrazit vybrané uživatele.načítám...
3x v oblíbených a 0x v ignorovaných.
pelikan aliaz STOP SKRUFF...!! - Profil | Út 20.7.2010 12:26:02
witwi - Profil | Út 20.7.2010 11:40:29
Hale nejsem vůbec kuchař takže jaký množství těch přísad ? :D přiměřeně ? :D
Hromy - Profil | Út 20.7.2010 11:33:36
pelikan aliaz STOP SKRUFF...!! - Profil | Út 20.7.2010 11:32:12
witwi - Profil | Út 20.7.2010 11:27:12
JJ děkuji ... Jedu do Dvora králové na Labe beru s sebou i proutky a rousnice takže zkusím tam nachytat taky něco :) A zapoměl sem se zeptat do toho alobalu udělat dirky ?
pelikan aliaz STOP SKRUFF...!! - Profil | Út 20.7.2010 11:09:24
witwi - Profil | Út 20.7.2010 11:03:51
šťovíček - Profil | Po 19.7.2010 22:52:04
Carpeater - Profil | Po 19.7.2010 22:24:54
Jinak máš určitě recht.
Venca888 - Profil | Po 19.7.2010 22:19:52
pokud si chceš někdo pochroupat na ploutvých, může do toho jít. v tom případě bych mu nabídnul, aby snědl i umělohmotný příbory od ostatních, protože mu jistě zachutnaj... :-)
Baltaz - Profil | Po 19.7.2010 22:14:32
to je jak na čerstvého lososa dát koření, to je smrtelný hřích! zničí se tím právě ta vyjímečnost chuti, ale proti gustu
HK - Profil | Po 19.7.2010 22:05:40 - SKVĚLÝ ZÁPIS!
Carpeater - Profil | Po 19.7.2010 21:11:08
Martas711 - Profil | Po 19.7.2010 20:29:09
Jinak nejraději mám jednoduchý recept. Omýt, potřít olejem, obalit kořením, na hodinku uležet a na rozpáleným kameni je to skvělý.
Carpeater - Profil | Po 19.7.2010 20:18:46
Naložil bych před grilovačkou jenom do směsi gril koření a oleje a pekl bych na grilovacích táckách.
Baltaz - Profil | Po 19.7.2010 20:15:47
stáhnout, odstranit tuk a jen osolit. Na grilu pěkně z rychla udělat a ňam
pelikan aliaz STOP SKRUFF...!! - Profil | Po 19.7.2010 20:02:31 - SKVĚLÝ ZÁPIS!
Suroviny:
ryba kapr,sumec
kečup
cibule
česnek
koření na ryby
sůl
Postup:
rybu naporcujeme.Cibuli a česnek nakrájíme a v misce smícháme s kečupem,solí a kořením na ryby.Na alobal dáme trochu směsi na to položíme kousek ryby a dáme zase trochu směsi a zabalíme.Takto si připravíme jednotlivé porce.Grilujeme 15-20minut na ohni.
Kde to žije - všechna témata
10:01Lepší prut na těžší přívlač 707
9:55Černé stavby u novomlýnské nádrže mají lidé zbourat (Bleskovka) 21
8:32Rybáři a vinařství 200
7:50Kleště na O kroužky 7
5:51Pruty Hearty Rise 274
ČtÚhyn kaprů v rybníku 1,5ha 44
ČtRyby se mi po chvilce vypnou, co dělám špatně? 70
ČtFeeder vs. picker 15
ČtPruty pro lehkou kaprařinu 44
ČtVýběr prutů značky Century 593
ČtRybolov v Rumunsku 0
Čt🚷 zabezpečení výbavy a místa k lovu🚷 125
ČtNohejbalové jádro rybářů 414
StJak poznám dopad krmítka na dno ? 17
StOrient Rods pruty 196
Co je nového - všeobecné
ČtBleskovka: Černé stavby u novomlýnské nádrže mají lidé zbourat
PoBleskovka: V JAR proběhl 45. kongres C.I.P.S.
NeBleskovka: Děti a rybáři společně oživili řeku Bílinu novými obyvateli
. . . Video: Zimní feeder - mražení červi a lisovaný rohlík
. . . Článek: Rybář Jarmil Koloušek a MRK.cz - ukázka z knihy Netipy + soutěž
. . . Článek: Polední ryby nejsou náhoda
. . . Miničlánek: Závěr sezóny s osobákem
. . . Recenze: Nabíjecí čelovka Fenix HM65R
. . . Miničlánek: Karas obecný - pomozte najít lokality
Akční nabídky
Velký výběr zboží značky Black Carp.....
Za 4.999 Kč
Bivak pro dva vyrobený s použitím ultra stabilního a snadno složitelného rámu se dvěma žebry, který je lehký a jednoduše postavitelný. Vodní sloupec 8000 mm. Rozměry: 305cm x 300cm x 155cm
Oznámení - obecné
Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.
Kalendář akcí - obecné
26.4.Benátský Blinkr 2024
27.4.OBSAZENO !!!! Jarní rybářské...
27.4.Jarní rybářské závody Víceměřice...
27.4.Přísnotické jarní závody
27.4.Rybářské závody DOMAŽLICE 2024
27.4.rybářské závody Trojice Jaroměř
27.4.Rybářské závody na rybních pod...
27.4.Rybářské závody v Horním...
28.4.O putovní pohár MO ČRS Příbram -...
28.4.Rybářské závody Čelákovy -...
Doporučujeme e-shop
Saccon Carp
Rybářský e-shop se zaměřením na moderní kaprařinu. Máme dlouholeté zkušenosti, na trhu úspěšně působíme přes 10 let....