CK Travel Support - zkušenosti

Zdravím všechny. Chtěl jsem se vás zeptat, jaké máte zkušenosti, názory, postřehy ...? Kdo jste poslední dobou byli s touto cestovkou v Norsku (samozřejmě za rybama:), pokud možno v Aure? Předem děkuji.
Autor diskuse: T-Mc - Profil , 15.7.2010 všeobecné - revíry, cestování

Triffid - Profil | Čt 1.9.2011 14:17:30

Sice je to už asi s křížkem po funuse, ale také přidávám pozitivní hodnocení. Přítel s nimi byl už několikrát v Aure a maximální spokojenost. A to je velkej kritik :-) Jestli si s nimi ještě nejel, tak to určitě zkus.

kohzu - Profil | Ne 3.7.2011 10:14:00

ahoj byl jsem tam v aure zatím jen jedno a chcem tam s kolegou znova.byla to super chytačka. v červenci tam jedem znova spali jsme v chatkách.chytli jsme mníky,štiky. bylo to tam MOC SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Porky - Profil | Pá 16.7.2010 12:08:04 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Musim take pridat pozitivni referenci, byl jsem zde 3x a nejen, ze pokazde to byl rybarsky raj, ale rad bych vyzvednul lidi zabezpecujici provoz kempu: takze mladej a starej Lado, Martine, Franto, Milane, Lenine a Hovorko (snad jsem na nikoho nezapomnel) DIKY MOC ! ! ! ! ! !

Lidl - Profil | Pá 16.7.2010 7:27:57 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Chytačka je zde opravdu parádní. Byli jsme zde v srpnu a chytalo se spoustu mníků, polaků, malých kelerů a hlavně jednoskvrnky. Dále pak poěrně dost štikozubců (kadždý den ho někdo ulovil) a my nachytali mraky nějákejch mrňavejch žraloků:)). Chytil se nějákej platýz a já dostal dokonce uhoře:). Jediný problém byl, že když bylo špatné počasí nedalo se prostě vůbec chytat a to ani z mola. Je to ale 3 roky co jsem zde byl.

KarelR - Profil | Pá 16.7.2010 6:39:46 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ahoj...byl jsem s nimi v Aure 4x a musím říct, že vždy spokojenost. Ja jezdím vždy z jara takže nevím jak teťka s rybama to bude,ale na jaře se chytá velmi dobře. Velké a pěkné chatky,lodě v pohodě, motory převážně suzuki 9,9HP . Motory jsou trošku hladovější a pomalejší než třeba YAMAHY 9,9HP(které jsem měl letos když jsem tam byl sám) ale jinak byly ve stavu kdy s nimi nebyl problém. Jen jednou mě zlobila membrána na motoru a chvilku trvalo než se na závadu přišlo,ale pokud by se na nějakém motoru opakovala tak už by ji odstranili myslím rychle , protože by věděli co hledat :-). Ale to byl jediný problém co sem tam kdy měl a byl to i jediný problém z 20 lodí nebo kolich jich tam má.JInak Na delegáty byl spolech a byly vždy vstřícní a v pohodě( pokud na jaře jsou stejní delegáti jako v hlavní sezoně). Takže dle mého soudu dobrá CK.