Skúsenosti so servisom predajcov plavačkových značiek.

Zdravím všetkých!
Chcel by som otvoriť diskusiu na tému skúseností so servisovaním svojho náčinia u predajcov jednotlivých značiek. Jedná sa mi hlavne o kvalitu a rýchlosť servisu.
Chcel by som, aby ste napísali svoje, pozitívne, resp. negatívne skúsenosti s reklamovaním.
Jedná sa mi hlavne o plavačkové značky ako: Colmic, Triana, Milo, Mivardi, Sensas, Sarfix, Trabucco, Maver a pod.
Myslím, že každému takéto info pomôže.
Autor diskuse: smrtelnik - Profil , 27.5.2010 plavaná - náčiní, doplňky

smrtelnik - Profil | Pá 28.5.2010 8:10:42

KOLIBŘIK >> Aj ja som rád, že si ocenil význam tejto diskusie a kvalitne si do nej prispel, za čo ti ďakujem. Podľa mňa je to pre všetkých, ktorí nakupujú nový "vercajk", jedna z kľúčových otázok, či tá firma, od ktorej si kupujem napr. prút, mi je schopná zabezpečiť aj adekvátny, rýchly a kvalitný servis.

KOLIBŘIK - Profil | Čt 27.5.2010 22:59:10 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

smrtelnik - >> Zdravím.Plavané se věnuji vážně dobrých čtyřicet let,posledních dvacet pouze Anglické.Mé vybavení na plavanou je z devadesáti procent od Firmy COLMIC ,myslím tím hlavně pruty.V mé výbavě je těchto prutů minimálně patnáct a to v té horní polovičce co do kvality.S tímto vybavením nejsou téměř žádné starosti proto že jejich stav je neustále velmi kvalitní.Pokud mou neopatrností se však cokoli stane například vyvázat očko nebo cokoli jiného mám vynikající servis.Nemohu využívat pozáruční servis jelikož se mi nikdy nestalo že bych reklamoval zboží od COLMICA během záruky.Ale kamarádi co měli tuto příležitost tak nikdy u autorizovaného prodejce Colmic neměli jaký koli problém z jeho vždy kladným vyřízením.Nevím jestli já měl a mám to štěstí ale mám kompletní vybavení na závodní plavanou od této vynikající firmy včetně i obalů na pruty a takových maličkostí jako je deštník ale já neměl sebemenší závadu s tímto mým vybavením.Proto této firmě zůstávám věrný.Zvykl jsem si a to nejsem žádný závodník ani mistr plavané.Ani jí tady nechci dělat žádnou reklamu.Chce se to jen a pouze přesvěděit sám na vlastní kůži.Dnes je na našem trhu spousty renovovaných firem na plavanou a každý má svá ESA .Já si vybral Colmic a prozatím nehodlám tuto značku měnit.Také si myslím že je to i v investovaných peněz do určitého druhu zboží.Pokud je to velmi levné vždy za tím něco je .Ani akce kdy je zboží rychle zlevněno až o sedmdesát procent se mě nejeví jako dobré.Proto si vždy raději počkám ,přišetřím a pak z rozvahou koupím.Ale tohle jsou jen a pouze má teorie.Uznávám i jiné firmy na plavanou ale od nich si koupím pouze třeba bižutérii nebo oblečení.Popřípadě esence a nebo dipy na výrobu krmení.Jsem rád že jsi položil tak zajímavou otázku jelikož na firmách v plavané si má rybář udělat jasno hlavně v jejích výrobcích.

Bernard - Profil | Čt 27.5.2010 21:32:38 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Asi dva roky zpátky jsem u Trabucca objednal plavačkovou bednu v akci. Přišel rozlámanej krám, snad už třetí jakosti. Zkrátka nedalo se to použít. Prachy vrátili, ale kroutili se. Tím pro mě Trabucco zkončilo. Pak jsem reklamoval plavačkovej naviják Mitchell Super match zakoupený v brněnském Milu. Hned následující týden naviják přišel zpět opravený a v pořádku.

Locarp - Profil | Čt 27.5.2010 14:50:17 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Jednou jsem zlomil při nahazování špičku u plavky od MILA. Dáno na reklamaci. Reklamace uznána a díl bezplatně vyměněn. Rychlé a kvalitní jednání.