Harta vs. feeder aneb jak si zachytat

Zdravím všechny co mají zkušennosti s lovem na feeder na Hartě, chcem se tam vypravit, ale ještě jsem tam nikdy nebyl , prosím poraďtě kde by to stálo za hřich.
Díky.
Autor diskuse: Myky.kes - Profil , 16.7.2009 feeder - revíry, cestování

Myky.kes - Profil | St 29.7.2009 19:07:27

Tak chytačka dopadla následovně: v Roudně za rybářským domem jsme zahli doleva a jeli až k vodě (před závorou byla odbočka) .Po nachystání věcí jsem začal lovit, když jsem dal červa tak to zásadně vzala plotka než to dopadlo na dno a tak jsem chytal kuku a rohlíkové boilie.Sem tam se chytil cejn a jeden kapr, sousedi kapráři mi to tam projeli sonarem a bylo v krmnym mistě hafo ryb přes 50cm ale ani za boha nešli ke dnu ve 20 metrech od břehu byla hrana na které jsme chytal ale ani to nepomohlo.Sousedi tam byli už tyden a nic no ani já z toho nebyl dvakrát nadšenej protože jet na hartu kvuli plotkam nebylo moc impozantní.Nejspíš si pojedu spravit chuť do Poloúvsí.
Petrův zdar!

Myky.kes - Profil | Pá 17.7.2009 8:31:45

Děkuji za rady, tipy. Už vyrážíme, pak sem napíšu jak se to vydařilo,Petrův zdar!

Best Carp - Profil | Čt 16.7.2009 13:08:11

pokud jsi dobře zakrmíš tak na feder jsi tam dost dobře zachytáš hlavně kapříky +-50cm někdy ani nebudeš stačit sekat

Malda512 - Profil | Čt 16.7.2009 11:49:28 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Zdar. Tak Harta není rájem zrovna pro lov feedrem. Je tam hodně moc vázek a dno je jen málokde čisté.Viděl jsem tam lovit pár rybářu timto způsobem, ale nějaké závratné ulovky jsem nepostřehl. Spíše nadávali na no že museli stále znovu navazovat. Jinak Harta je nádherný revír se štikama , velkýmy okouny, nádhernýmy candáty , a kvanta kaprů ( 35cm-55). Větší kapři se tam loví méně. Ale je tam i dost bílé ryby , cejn,plotice atd. Na Hartu bych ti spíš doporučil zvolit trochu pevnější nářadí, ale hlavně dobře zvolit místo lovu. Jinak nebudeš stíhat převazovat utržené montáže. A pozor na auto, docela často tam jsou propíchlé pneumatiky a nebo vykradené auto. Jinak nenech se nějak odradit je tam krásná rybačka a okolí.Chytat se dá bud na Rázové, nebo okolí Valšova ale i od Roudna.Zajed si do Roudn tam je rybářská chata kousek od vody. Je dobře vybavená. Den stjí asi 100kč.

X-Kmen - Profil | Čt 16.7.2009 11:42:37 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Nejlepsi misto,podle me,je v Roudne.Jak je ten rybarsky dum.Sejdes z kopce k vode,dojdes k zavore po leve strane.Bud tam na tom kousku jak vede cesta az do vody,nebo na prave strane,je tam nejak chalupa,pujdes okolo ni a je tam velka plaz,cca 100-150 metru.Tam to celkem jde.