orlík velký vír

zdarec,kontrolní otázka,chytal někdo na orlíku v této lokalitě a s jakými výsledy.Hodlám tam ject v červenci a rád bych věděl na co se zaměřit.Loňský rok jsem byl na chatě RS na Štědroníně a super.Kapři 70-90 cm ale jeden za druhým,tak poraďte jak tady.Přestože jsem tam jel na sumce - ani záběr - tak nakonec spokojenost.Díky F.
Autor diskuse: Fudli - Profil , 30.1.2009 všeobecné - revíry, cestování

Mačař - Profil | Ne 1.2.2009 16:15:51 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Myslím,že se bavíme vo stejnym místě.V pravo od vás za takovim ostrohem a malou zátokou je kemp s restaurací.My jsme chytali taky někde v levo pod tím kopcem od chat co jsou vtom lesíku.Byla tam taková zatravněná pláž a ještě kousek doleva je pláž kamenitá a pak je ta zátoka s těma jachtama.Počítam,že tam bude asi dost hluboko co se týče toho zavážení200-250m jak píšeš. Dokonale to tak zmapovaný nemam,ale dno se svažovalo dost rychle.Co se candátů týče je to různý,stačí rozdíl týden co jdou a najednou je po braní.Chce se to holt do nich trefit ato je vo štěstí.Na kapry bych tam skusil boilí a pellety na masovej bázy.Jinak ti přeju hodně ryb puštěnejch do rodnýho živlu.

Fudli - Profil | So 31.1.2009 19:37:56

budeme mít základnu vlevo v chatkách v lese , ale spaní povětšinu u vody - předpokládám že non-stop opět zde bude.Jinak díky takto rušnějším místům jako je kemp nedaleko na pravé straně raději zavážím do velkých vzdáleností 200-250 m samozdřejmě po zmapování dna.Rád bych zkusil i dravce candoš - sumec ,noc .Máš-li jak vidím větší zkušenosti s tímto místem prosím poraď něco konkrétnějšího.Dík

Mačař - Profil | So 31.1.2009 19:11:34

Vase zprava

Mačař - Profil | So 31.1.2009 19:11:21

Na Velký Vír jsem jezdil celkem pravidelně,ale až po sezoně to tam byl už relativně pokoj.
Včervenci je tam hroznej blázinec co se rekreantů týká.Takže na ryby není ten správnej klid. Dno je dost kamenitý takže dost se vázne Kapři se ale nachytat dají.Zátoka kam sem jezdil na sumce je teď nacpaná jachtama zbohatlíků.Jediná rada je, najít nějaký klidnější místo a mít štěstí,což ti přeju Fudli.

DejF - Profil | Pá 30.1.2009 14:47:56

zaměř se na místní hospodu :-)) S rybama tam ani nepočítej ... jinak zátočka napravo - zachytáš si násaďáčky, když najedou.