Feeder Hořovice, Beroun a okolí

Ahoj, chtěli bychom najít stejné blázny do feederu jako jsme mi dva v našem okolí. Zkusit si dát nějaký sraz a porovnat síli nebo si jen vyměnit zkušenosti z místních nebo i jiných revíru. MADOK a Maikl123
Autor diskuse: MADOK - Profil , 14.7.2008 feeder - ostatní

Peťan3 - Profil | Čt 24.12.2009 12:42:12

Madok a Maikl : Já taky chodím s feederem a asi to máme blízko, nejspíš se potkáváme , tak jestli chcete, tak se ozvěte.

Ládin - Profil | Po 21.7.2008 14:51:25

Tak s největší pravděpodobností vyrazim zejtra, když nebude vysloveně chcát, tak kdybys měl čas tak se stav.

MADOK - Profil | St 16.7.2008 14:35:27

Já se chytil jednoho 55 cm zlato-černýho a jednoho úplně černýho. A Stěma amurama si myslim, že to je kec, protože nám ukazoval fotky ryb, který se tam vytáhli a amuru žádněj, anina hladině nebylo nic vidět. Možná, že tam něco má, ale nebude to žádná sláva.

Ládin - Profil | Út 15.7.2008 21:08:59

Jo přesně tak, takže seš to ty. Měl sem to v plánu tenhle tejden, ale to už asi nevyjde, takže s největší pravděpodobností tam vyrazim někdy v průběhu toho příštího. Koiáka ste tam nechytli žádnýho? Když sem tam byl loni na jaře s Pižlou, tak sem tam lapnul 2 - to mě tam táhne asi nejvíc. A co amuři? Majitel řikal, že tam sou pěkný, tak bych je taky docela chtěl zkusit. Myslíš že je šance? Nevim kolik jich tam může bejt, když sme tam byli tak byla eště studená voda, ale teď by měli bejt vidět na hladině - jak to tam s nima vypadá? Viděli ste ňáký nebo je tam jenom pár kusů, že ani nemá cenu to zkoušet?

MADOK - Profil | Út 15.7.2008 0:59:19

Čau, no jasně. Minulej rok jste za náma přijeli s Pižlou. Už si vzpomínám. Ve Rpetech jsme byli s Michalem v pátek, docela dobrá chytačka, kapříci brali jako vzteklý, ale nic většího než 50 cm jsme z vody nedostali a ještě ke všemu všichni vypadali jako amuři, byli hrozně hubený a nízký, ale jestli si chceš jen zablbnout tak je to dobrá volba. Určitě bysme si mohli dát spicha tam. My dneska vyrážíme na berounku do Berouna zkusit potrápit nějaký ty parmy, když se jim teda zrovna bude chtít. Tak dej vědět kdy bys tam chtěl vyrazit a domluvíme se. Zatim se měj.

Ládin - Profil | Po 14.7.2008 21:28:29

Zdar, já se teď v nejbližší době chystám vyrazit do Rpet, hned jak překecam někoho z mýho okolí aby jel se mnou :-). Tak bysme mohli pak zalapat tam. Jo a neviděli sme se už náhodou? Loni sem byl s kámošem na orlíku na Jistci a chytal tam s náma jeden co ti byl dost podobnej a taky prej jezdil na Záskalák.