Výstava Rybář 2008 - Brno

Ahoj všem muškařům, chystám se letos na tuhle výstavu, nikoli jen okukovat, ale přímo se jí účastnit jakožto vystavovatel a rád bych věděl, jestli třeba kompletní sortiment Simms včetně novinek může přitáhnout váš zájem natolik, abyste tuto výstavu, kde není jinak moc muškařiny, navštívili? Kolik z vás se na tuhle výstavu vůbec chystá? Je z pohledu běžného muškaře nějak interesantní vývoj v přívlači, v lovu feederem, nebo ice fishing? Docela by mě to zajímalo. S tím souvisí i další otázka, bylo by záhodno udělat něco jako výstavu Muškař? Jaký by potom byl váš zájem příjít se podívat? A má v dnešní době vůbec smysl dělat výstavy pro rybáře, kteří znají novinky možná dříve, než samotný obchodník?
Autor diskuse: mg - Profil , 19.1.2008 muškaření - ostatní

mdx - Profil | Po 31.3.2008 20:11:19

moucha:To si teda borec.To si tu půl stopy urazil o strop??Zero se vyrábí v AFTMA 7 v 9 nebo 10 stopách:-))

mouchoterorista - Profil | Po 31.3.2008 19:10:05

cau zewlebabo, byl jsem tam a hledal jsem muskarinu a hledal, po dvou hodinach jsem konecne nasel stanek s muskarinou zaplatpanbuh, meli tam obleceni simms, brodaky, vesty, mikiny, a taky asi dvacet prutu ruznych znacek, napriklad loop, cortland, orvis, vision. bohuzel nemeli sage a g. loomis,ktere preferuji ze vseho nejvice, ale drzel jsem v ruce orvis zero gravity 9 stop 6 palcu na 7 snur s tip flex akci a musim rict ze se mi tuze zalibil i kdyz to je obchodni firma orvis, fakt dobrej prut vo kterym nekdy budu mimo zg helios premejslet, ale radeji bych g.loomis nativerun quinault nebo sage tcr, se kterym bych si rad co nejdrive zahazel, doufam ze to je jeste vice nadupanejsi delo nez muj zlaty sage sp+

Bono - Profil | So 19.1.2008 20:13:10

Souhlas s Drozďákem. Byl jsem tam loni a už tam nemusím. Pokud tam bude SIMMS, tak si asi čas udělám ( souhlas s ZN). Takže vlastně souhlasím s Drozďákem a ZN.

ZN - Profil | So 19.1.2008 18:17:32

Martin:
zařekl jsem se, že už nikdy. Jestli tam budeš mít kompletní SIMMS, tak přijedu.

Mates(původní) - Profil | So 19.1.2008 18:15:33

Do Brna se nechystám, ledaže bych tam jel pracovně. Nicméně nějakou výstavu ve stylu Muškař bych jistě přivítal a jistě bych jí navštívil a ledacos pokoupil:-))
A pokud se ptáš jestli to má smysl, pak odpovím ano ze stejných důvodů jako drozďák.

drozďák - Profil | So 19.1.2008 14:31:11

Martin G.:
přitáhnout pozornost určitě může každá výstava s muškařinou, kde si může zákazník zboží osahat, vyzkoušet, spousta muškařů by myslím ocenila možnost hodit si s prutem, vyzkušet šňůry, či třeba získat nějaké podrobnější info. Dle mého názoru tyto možnosti jak na výstavách, tak hlavně u obchodníků zpravidla chybí.
Sortiment výrobců najde většina z nás na internetu a o případné recenze není nouze jak zde, tak na jiných serverech.
Ale absentuje zde právě ta obrovská výhoda kamenného obchodu, možnost vyzkoušet si předmět svého zájmu. Chápu obavu obchodníka, který argumentuje slovy: "ale oni si to ke mně přijdou vyzkoušet a pak si tu věc koupí přes net, protože to vyjde levněji".
Výstava je obrovská příležitost právě pro internetové obchody, kde mohou prezentovat své zboží "live" a dostat se tak potencionálním zákazníkům víc pod kůži.
Osobně bych šel právě touto cestou, ale je to jen můj názor

pele - Profil | So 19.1.2008 13:15:36

Vacsina rybarov pozna novinky hlavne z obrazkov na internete. Na vystave ma kazdy rybar moznost tieto veci vidiet na zivo pripadne si ich aj odskusat, navyse nie kazdy rybar ma internet, a nie na kazdej vystave je moznost vidiet sortiment takej znacky ako Simms.

ládes - Profil | So 19.1.2008 11:45:47

Na výstavu jezdím každoročně, je to pro mně prostě svátek.

tom-mojlov.sk - Profil | So 19.1.2008 11:06:48

Na vystavu rybar chodim uz niekolko rokov a toho roku pojdem znova. ano je pravda ze tam moc muskariny nie je ale stretavam tam niekolko priatelov ktorych by som inak nestretol. Co sa tyka vyvoja trendov v ostatnych sposoboch lovu je zaujimave sledovat ako sa to vyvija rok po roku. Ak by sa konala vystava Muskar snazil by som sa tam prist stoj co stoj. a ci ma zmysel robit vystavy o ktorych rybar vie skor ako predajca? urcite ano ja nestiham sledovat vsetky novinky a tak na vystave ich mam vsetky po hromade a mozem aj porozpravat s vystavovatelmi.

Dandy - Profil | So 19.1.2008 10:34:29

Byl jsem tan loni a letos nepojedu-je to zaměřené 95% pro kapraře.

Zydar - Profil | So 19.1.2008 6:58:15

Ahoj,
ačkoliv muškař nejsem tak se na veletrh určitě chystám.Jednak chci kupovat nové pruty a naviáky (a myslím,že tam bude i na dost věcí sleva) a jednak chci vidět nové trendy,technologie..půjde mi hlavně o přívlač.