Vlíněves-Baraba...411167...

Zdárek chci se vás zeptat kdo znáte tento revír jak to tam je zase letos s chytáním.Byl jsem se tam jen tak kouknout po novém roce a všude zákaz vjezdu a dokonce i přístup k vodě a chytání od ostrova k panelové cestě do Vlíněvse ..Mám to brát jako že jsou cizí rybáři na tomto revíru nevítaní a dělá se vše proto aby se tam jiní rybáři nedostaly a místní si tam dojedou pěkně na kole?kdo o tom něco víte tam dejte prosím info nejlépe místní .. děkuji...ps:V rybářském řádu nic o zákazu není..
Autor diskuse: leguan - Profil , 19.1.2008 všeobecné - ostatní

leguan - Profil | So 19.1.2008 14:25:15

JKL-O tom že okolo stodoly loni--08 vyjíždela auta z těžby jsem neveděl tak soráč protože od konce léta jsem tam nechytal právě proto jak jsi psal ..ten nepořádek..Ps-prožente tu vaší RS-at´dělají to co mají..

JKL - Profil | So 19.1.2008 14:08:48

leguan S RS na Barabě je to na delší debatu - a ne tady. U stodoly vyjížděla auta z těžby - proto zakaz. Celá baraba je de jure těžební prostor - neptej se proč - nevím. Cedule umístil Mělník. Mimo jiné i proto, aby znesnadnil eventuální opakování technopárty. Ono to není jednoduché.

leguan - Profil | So 19.1.2008 13:49:06

JKL- necháme toho každý máme trochu jiný názor jen ještě jedna věc.Baraba je sice těžební uzemí ale ja jsem psal o úseku kde se netěží už moc a moc let tím myslím od zbourané stodoly.To že během sezony je to tam doslova hnus tak to plně souhlasím a je to škoda protože je to jinak pěkný revír.Ale problém je taky trochu v tom že už tam jezdím tak 5 let po dvaceti docházkach ročně a za tu dobu nemám jedinou návštěvu od rybářské stráže..

JKL - Profil | So 19.1.2008 13:05:43

leguan: Baraba je těžební území, těžba písku stále běží, cedule zákaz vjezdu jsou povinné. Jsou od Vliněvsi a od zastávky cítov, tedy obě strany téže cesty. Zákaz přístupu k vodě platí pro dosud těžený prostor za Vlíněvsí. Zákaz vjezdu není totéž jako zákaz vstupu - málokde můžeš s autem až k vodě. Normální přístup bez omezení, a vlastně pro celý revír , je od silnice Cítov - Mělník. Cesty pochopitelně nejsou upravované. Při troše opatrnosti jsou ale pro běžné auto sjízdné. Lokalita má charakter pískovny - většina břehů je strmých a nesjízdných, jednotlivá jezera jsou propojena strouhami, navíc lovný prostor sousedí s těžebním. Část pozemku na kterém pískovna leží je v Majetku města Mělník, část vlastní MO Mělník, některé části mají soukromé vlastníky. O nevítanosti přespolních ti mohu říct jen tolik, že vzhledem k chování part "rybářů" kempujících na některých místech celou sezónu skutečně koukají někteří z nás na "cizince" skrz prsty. My to totiž po nich uklízíme. A během sezóny je pro běžné zachytání Baraba takřka nepoužitelná - zabraná místa, rádia, mejdány, binec,auta, ohně. Je mi jasné, že se to nedá paušalizovat, ale je to tak. Bohužel.

leguan - Profil | So 19.1.2008 12:13:58

jkl-jsem rád že jsi odepsal a podle reakce jsi místní rybář...Za A. jel jsem po panelové cestě od vesnice Vlíněves a narazil jsem na novou ceduli Zákaz vjezdu.Tudíž se nemohu dostat až k vodě. za B. Zákaz vjezdu je i z druhé strany od Cítova.A za C-Cedule Zákazu vstupu k vodě je ihned při první příležitosti od Vlíněvse, je tam zákaz na několika místech.Je to hned první část pískovny, která sousedí s tratí.

TomášV - Profil | So 19.1.2008 8:46:23

leguan: ano, nikde neměli, nemají a nebudou mít rádi přespolňáky

JKL - Profil | So 19.1.2008 0:12:03

Tak ty ses tady byl kouknout? prosím tě - kde přesně? Zákaz vjezdu je na cestě za tratí. Jiné přístupy neznáš? A kdeže má být ostrov? A kdes viděl zákaz přístupu k vodě? Nebo zákaz chytání směrem k Vliněveské cestě ? Víš určitě žes byl na Barabě? Moc pěkně zní, když chceš po místních rady a zároveň je osočuješ. A mimochodem - opravdu si myslíš, že dopravní značky jsou v kompetenci MO ČRS ? A že je možné zakázat přístup k revíru který je veden v soupisu?