Jak správně skladovat pruty?

Chtěl bych požádat o radu jak správně skladovat rybářské pruty a zda je to vůbec důležité.Z důvodu nedostatku času na tento krásný koníček jsem nucen vynechat asi 2sezony a poté se znovu rybaření věnovat.Zajíma mě předevší skladovaní muškařských grafitových prutů.Předem děkuji za odpověd. PETRůV ZDAR!
Autor diskuse: Petr - , 9.2.2004 všeobecné - náčiní, doplňky

Esox - Profil | Čt 25.2.2010 19:51:35

To se tu vážně nenajde nikdo, kdo by mi vyfotil jak má uložené pruty? Díky

Esox - Profil | Ne 21.2.2010 10:54:30

Využiju této strarší otázky a poprosím vás hoďte mi sem fotky jak máte uložené doma pruty. Jak se počet prutů rozrůstá mám jaksi problém kam s nima. Předem moc díky za fota

mirmen - Profil | So 14.2.2004 22:58:45

Petr: jeden známý si udělal do předsíně něco, jako mělkou skříň od podlahy až ke stropu.Našrouboval od podlahy ke stropu hranolky asi 5 x 10 cm , na zadní stranu dal sololitovou desku, na rám z hranolků zavěsil na panty dveře z nějakých starých skříní.Manželka ty dveře z venku potáhla nějakou jutovinou, takže to nevypadá nejhůř. Ve skříni má něco, jako držáky na tága.Protože u předsíně snížili podhled, tak nějaké krámy dávají i nad hlavu (stan, kufry a věci, co potřebují 1-2x za rok).

vicx | Po 9.2.2004 13:39:53

V suchu, daj do nejakej tuby a uzavri, nasyp trocha ryze, alebo silikagelovych guliciek co su v krabici od topanok, alebo vrchnaku z celaskonu a pod. Nech to nieje vystavene velkemu kolisaniu teploty a nie pri tepelnych ziaricoch (radiator, pec...) Na miesto kde ti to neposkace decko, nerozkuse mys, alebo pes :-))