Aky vtaci zob pouzivate na vyrobu domaceho boilies?Pouzivate tearz v zime Lunch meat?

Autor diskuse: Lubo - , 19.10.2003 kaprařina - nástrahy, návnady

1x v oblíbených a 1x v ignorovaných.

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

NHonzas - Profil | Út 21.10.2003 9:46:44

Že se ptačí zob pomele považuji za samozřejmost, ikdyž část se může použít v původním stavu např.zlatý len nebo niger.

Nyess | Po 20.10.2003 15:59:20

Ptačí zob melu na mlýnku na mák a pak ho teprve přidávám...

NHonzas - Profil | Po 20.10.2003 8:42:12

Jako ptačí zob do boilie používám proso žluté, len, len zlatý, řepku a konopí. Konopí většinou upražím na plechu v troubě(2-3 min.při 200°C).

Nsiro | Po 20.10.2003 7:05:33

oprava:ne ptačí zob ale proso.Jsou jen dva druhy-loupané a neluopané.

Nsiro | Po 20.10.2003 7:03:34

Alcazar nemá pravdu,lepší je ptačí zob;o)
Lunch meat používam jen v lete na parmy a tlouště.

NAlcazar | Ne 19.10.2003 7:26:51

Pokud použiji do směsi ptačí zob,pak je to směs pro velké papoušky a kanáry,kterou semelu najemno.