KONZERVACE KUKUŘICE

Ahoj. Nevíte ňekdo jak konzervovat kukuřici a přitom ji ochutit? Musí, ale po otevření vydržet! Myslím ňeco jako se prodává ta maďarská ve skleničkách cca 60Kč.Autor diskuse: BUMBUŠ - Profil , 5.11.2007 všeobecné - nástrahy, návnady

0x v oblíbených a 0x v ignorovaných.

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

Njirka mz - Profil | Po 5.11.2007 20:53:47

já sem to zavařil podle klasicky kuchařky pro lidi ve sladko kyselym nálevu

NHora - Profil | Po 5.11.2007 18:49:29

Jak dopadla zkouška konzervace kukuřice z plechovky olejem,jak se zde někdo zmínil?Pár lidí se hlásilo,že to vyzkouší .... Tak by se dalo i dipovat do oleje. To by bylo super,kdyby to bylo možné.

NCarpMaster - Profil | Po 5.11.2007 7:35:31

BAMBUŠ > http://www.mrk.cz/clanek.php3?id=519

Ochucovat netřeba, takže tento způsob konzervace se zdá být šťastný.

NLuboO - Profil | Po 5.11.2007 7:17:04

No, ja neviem ako, ale mam to teraz v plane, normalne kukuricu uvarim do nejakeho polomakka, dam do poharikov od presnidavky, zalejem nalevom, v ktorom bude konkretna chut ci vona a sterilizujem. A uvidim, co to urobi...