Jak pečovat o masové červy?

Po týdenním pobytu v lednici silně čpí a je potřeba je pročistit.Zná někdo lepší metodu než přebírání pinzetou?Autor diskuse: Piškot - , 3.2.2001 všeobecné - nástrahy, návnady

0x v oblíbených a 0x v ignorovaných.

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

NTomL | Út 6.2.2001 10:58:43

Robin> Hochu, davej bacha, aby si to neprecetla tvoje ..... Kdy jsi ji naposledy koupal, oplachoval a vysoušel??? Kazdopadne musim vecer vyzkouset to zasypani posylovacem :-) Jakej doporucujete?

NRobin | Út 6.2.2001 10:40:28

Když si s nima chci opravdu vyhrát, tak je přeberu, vykoupu v mýdlové vodě, opláchnu a vysuším. Uchovávám je v kukuřičném šrotu, někdy ve strouhance.

NMichal Š - Profil | Ne 4.2.2001 10:28:54

Jde-li o větší množství červů, vyplatí se je před uložením vyčistit čističem "Maggot Cleaner" od Van den Eyndeho a pak uložit do pilin. Před použitím je znovu čistím a zasypávám trochou posilovače.

NRoman C. - Profil | So 3.2.2001 16:29:28

vrata>myslim, ze ne - ti cervi nejsou zase tak vlhci

Nvráťa | So 3.2.2001 15:46:44

ROman C>nezkysne ta strouhanka už po pár dnech? Měl bych docela strach. Já to dělám jako "pike", piliny občas měním za nové.

NRoman C. - Profil | So 3.2.2001 14:18:59

a kdyz nejsou piliny, tak treba do suche strohanky do ktere se da pridat trochu nejakyho vonavyho posilovace (vanilka, jahoda...). A smrad je pryc.

Npike | So 3.2.2001 13:47:33

Podle mne je zásadou, že jak červi přineseš z obchodu, tak je přeber, odstraň zakuklené a mrtvé, nech je vysušit na suchých pilinách a pak je dej do lednice do suchých pilin.