Kam v okolí Oder popř Hranic na Moravě?

Poradíte někdo stojatou vodu v okolí města Odry popř. Hranice na Moravě? Chytám feeder a plavku... Díky moc
Autor diskuse: mongi - Profil , 14.9.2007 všeobecné - revíry, cestování

vikous - Profil | So 13.10.2007 22:38:25

Mongi,nemas icq,nebo imail,chtebych probrat neco okolo ol reviru dik.Mára

Dafi - Profil | St 26.9.2007 20:01:13

Promiň, že jsem se ti dlouho neozval, ale nebyl jsem teď vůbec na netu. Pokud sis ještě nezjistil, který z těch rybníčků to je, tak je to ten malý, má tvar trojúhelníku. Dostaneš se k němu přímo z Emauz (pokud jedeš z Oder, tak na konci vesnice odboč doleva a dojedeš přímo na parkoviště u rybníku), zkus se podívat na mapy.cz, zadej Emauzy, popř. Odry, dej si největší přiblížení - satelitní snímek a lehce to najdeš)). Ty větší rybníky jsou státní, chovné, tam se nechytá.

mongi - Profil | So 15.9.2007 10:24:11

Díky za radu, pro mě je trofejní i ten padesátník takže asik zkusim ty emauzy:)). Na mapě tam jsou tři rybníčky vedle sebe a pak jeden menší..., kterých z nich to teda je? nebo se může chytat na všech?

Dafi - Profil | Pá 14.9.2007 20:57:37

Ahoj, zkus rybník v Emauzích(cca 2km od Oder směr Hranice), byl jsem tam před čtrnácti dny (než se tak výrazně ochladilo - mám pár kapříků kolem 50cm) nebo Vítovku, cca 2km od Oder na opačnou stranu (tam jsem už dlouho nebyl, ale když sadí ryby do Emauz, tak stejně i do Vítovky, takže můžeš mít štěstí...:). Na velké trofeje to tady ale moc není, jestli chceš kapitální kousky, ovšem za příplatek, zkus štěstí ve Skaličce u Hranic, směr Bystřice p.H.. Letos tu brácha chytil spoustu kaprů, největší krasavec měl 92cm. Měj se.