BEROUNKA DOLNÍ část výskyt ryb?

Jezdíte někdo časteji na spodek Berounky ? Minulých 14 dnu jsem ta byl nespočetně krát a nikdy ani záběr a to žížlou počínaje přes všechny ostatní kuličky bouili masové ovocné apod, Bere to na Berounce vůbec někomu někde? ani Dravci jak na živou tak i na mrtvou a dokonce je tu jen potěr tak 2-3 cm a větší taky neexistuje.
Autor diskuse: sadraj - Profil , 27.8.2007 všeobecné - příhody, kuriozity

sadraj - Profil | Po 27.8.2007 23:27:50

FOR Rashid: neříkam že bych musel rybu za kažkou cenu ale alespoň vidět nejakej záběr nebo něco. jezdil jsem tam denně celej tejden a nikdo kolem cca 30 lidí taky nikde nic a to jsm,e to s kamošem zkoušeli od černošic smerem dolu a nikde nic jen jeden sumeček na žážalu cca 25 cm a jinak nikde ani záběr a to ani nokdo kolem. Tak nevím. Kdy jedeš a kam že bych se zkusil přidat a podíval se jak se to má dělat?

Rashid - Profil | Po 27.8.2007 20:19:31

Hahahahah:-)) To je snad ftip, ne. tam je ploutvonozek, jeje:-)) Jezdim tam vlacet, a chystam se tam i na kaprarskou vypravu, vzdyt se tam ted chytil kapr .... Ale co,tobe to prece nebere, ne? Ja nevim, ze vsichni uz pospichaji i s ulovkama.... Jo hold hekticka doba:-)))