Prepadávaná-spôsob vnadenia

Aké komponenty treba pridať do hotového(kúpeného)krmiva, aby bolo použiteľné na prepadávanú a aký je spôsob vnadenia( pravideľné privnaďovanie pred každým hodom, alebo viac na začiatku a potom len dovnaďovať malými porciami)? Môže krmivo obsahovať väčší partikel, napr. kukuricu?
Autor diskuse: Vlado - , 5.6.2002 plavaná - nástrahy, návnady

Martin M. - Profil | Út 11.6.2002 22:18:38

Vlado> vzdy se radeji snazim dostat ryby ke dnu, ale pokud bych byl nucen chytat a drzet ryby ve sloupci, tak bych tam ten partikl nedaval (zadnej). Snaz se udelat krmeni takove, aby v kouli plavalo (nebo skoro plavalo) na hladine a pozvolna se z ni uvolnovalo a tvorilo pod ni zakal/mrak. Musis do nej dostat hodne vzduchu a malo vody.

Šlehy | Út 11.6.2002 22:12:46

Dalo by se říci,že každé krmení jde použít na propad.Nejdůležitější je ovšem pomalé a opatrné navlhčení.Koule se musí rozpadnout(rozdrobit) nárazem na hladinu(nebo udělat řídkou kaši,ale ta se blbě háže do vody).Koule krmení by měla udělat takový mrak(zákal) ve vodě.Já osobně přivnaďuju podle aktivity ryb.Většinou pravidelně ale přihazuju koule o velikosti mandarinky každých 5-10 min.Partikl normálně přidávám.