Preparace trofejních ryb.

Preparovat si rybu doma nebo u specialisty? Když doma jakou technikou a jakými prostředky? Když u specialisty tak kde a za kolik?
Autor diskuse: Frankye - Profil , 9.2.2002 všeobecné - druhy ryb, rekordy

prep789 - Profil | So 30.9.2006 21:24:00

doma se to těžko preparuje musíte mit znalosti a ruzné chemikalie ja se to učil od stryka který dela v muzeu 5 let mohu to vam udělat zaleží na velikosti ryby a od toho se odvíjí cena a druhu nejhorší se dělá kapr sumec tolstolopik mohu poslat i fotky jestly budete mít zájem

Jousa - Profil | Ne 10.2.2002 15:39:09

Opravdu výborné preparace dělá Jaroslav Vrátný z Třeboně (v ČEským rybáři - 01/2002 je s ním rozhovor a nějaké fotky jeho preparací). Právě jsem připravil výstavu (bude v oznámení)a mám tu asi 20 kousků ryb - jak sladkovodních tak i mořských. Jestli nejsi z daleka tak výstava je ve Vysokém Mýtě do 21. dubna. Kontakt na p. Vrátného - 0605 532 665. Cenu nevím.