Nové názvy

Ahoj.Po 20ti letech jsem si opět pořídil povolenku.Za tu dobu se vyskytly názvy typu boilies.Nevím co to obnáší.Může mi profík poradit?děkuji Petrův zdar
Autor diskuse: josef vála - Profil , 8.1.2007 všeobecné - techniky lovu

Kacula the Great - Profil | Po 8.1.2007 15:26:44

no a taky si nastudovat neco o etice kaprareni a o skodlivosti jinych druhu rybareni,
omluvam se ale nekdo Vas varovat musi
vazeny jmenovce

boyscout - Profil | Po 8.1.2007 13:39:35

Myslím že nejlíp uděláš když slovo boilies napíšeš tady nahoru do toho okna s názvem vyhledávání a pak klikneš na hledej. Vyplyvne ti to spoustu materiálu po přečtení kterého v tom budeš mít určitě jasno :-)

milous - Profil | Po 8.1.2007 13:21:07

Sice nejsem profík, ale jak bych ti to... Asi takhle: vezmeš těsto na ryby, na které jsi chytával v době své první povolenky (jestli ne, máš smůlu a musíš se někde podívat na seriál Chalupáři, jak si ho tam míchá pan Kemr), přidáš vejce, nějaké dochucovadlo, co koupíš skoro v každé prodejně ryb. potřeb, naděláš kuličky jak do praku a dáš povařit. Potom jich mnoho naházíš do vody, do jedné vyvrtáš dírku, navlíkneš na háček nebo ještě lépe na šňůru vedle háčku a hodíš mezi již naházené kuličky a chytáš ( všem kaprařům se omlouvám, já na boilies nechytám, ale takhle si to nějak představuji. A jak jinak mu to vysvětlit, když má 20letou absenci :-))) ). A nebo si můžeš v ryb. potřebách boilies koupit - i s vrtáčkem.