oblečení afars extreme

zhodnotte tento komplet kdo jej již vyzkoušel
Autor diskuse: Dromi - , 16.2.2006 všeobecné - náčiní, doplňky

Novák Otakar | Pá 17.2.2006 20:55:49

Boty mám také od Afarsu, Labrador vysoké. Z praxe - jak je uvedeno u výrobku, skutečně neprofoukne a ani nepromokne!!! Bunda se sama o sobě zdá těžká, ale když si jí dáš na sebe, ani ti to nepřijde. Velmi teplá je u bundy vnitřní vložka, která se dá vyndat a nosit také jako bunda, takže máš vlastně dvě (toto máš určitě zjištěné, je to uvedeno v katalogu). Kalhoty mám teprve od vánoc, ale také velká spokojenost. Myslím, že si koupíš velmi kvalitní výrobek a jestli to máš na ryby, tak ti bude až moc velké teplo, ale o to jde.

Dromi | Pá 17.2.2006 11:20:06

Jakou máš zkušenost s promokavostí z praxe,a jaká máš ty boty dík.Na 99% pro něj jdu protože má supr vlastnosti a protože je na celý život a zdraví máme každý jen jedno tak přidávám i to poslední procento.dík i za další názory ,ale vzhledem že je to novinka tak ještě moc nositelů zřejmě nemá.

Novák Otakar | Čt 16.2.2006 21:42:03

Vlastním tento komplet, ale nepožívám jej na ryby, ale na myslivost. Mohu jen vřele doporučit, neboť vydržím na posedu i několik hodin při teplotách hluboko pod
-10 st. C. Posledně bylo -18 st.C a vydržel jsem 4 hodiny. Samozřejmě s termoprádlem a kvalitními botami a také s teplým nápojem. Jak píši, nelituji peněz, kterých jsem za komplet dal, neboť jsem velice spokojen. Upozorňuji, že nedělám reklumu, jen uvádím své zkušenosti.