Kombinace prutů na feeder

Zdravím,
jako svůj první feeder jsem si po delším výběru pořídil Imperium Feeder II 3,6 m 40 - 100 g. Před nákupem jsem pouze pár hodin chytal na shimano b. m. medium. Přesto, že jsem byl přesvědčen, že si koupím medium prut, koupil jsem nakonec toto heavy v délce 3,6 m a po měsíci užívání, ulovení cca 200 ks a 9 druhu ryb od oukleje po kapra jsem spokojen. Na řece dokážu chytit i malou rybku jako ouklej 6 cm a naopak při nočním otáčení kapra (byť největší měli jen 45 cm) před rákosím jsem byl docela rád za tento tvrdší prut.
Jelikož začínám uvažovat o druhém prutu prosím o váš názor. Vím, že se to skoro nedá a není to snadné. Lovím většinou na malých nádržích do 5ti ha a malých řekách typu Odra. Druhý prut bych chtěl především na selektivnější nástrahy a lov dravců na rybičku. A dotazy jsou:

A. Z hlediska ustavení dvou prutů na stojaté vodě si myslíte, že je lepší mít jeden delší (aby špičky se přesahovaly a vlasce z jednotlivých prutů si nepřekážely)?
B. Je lepší mít dva stejné pruty, nebo rozdílné?
C. Je už moc nesmyslné uvažovat o druhém prutu super heavy? Konkrétně Imperium Feeder II 3,6 m 60 - 120 g. Není to přeci jen už příliš moc? Myslíte, že naopak je "univerzálnější" si pořídit jako druhý medium? Myslel jsem, že mi bude chybět, ale zatím to tak necítím.

Zkrátka jakou kombinaci prutů používáte vy - pokud už chytáte na dva.
Děkuji moc za názor
Autor diskuse: Daty - Profil , 22.8.2016 feeder - náčiní, doplňky
Žádné zápisy.